jaki kierunek wybrać????

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
neta20
Nowy(a)

jaki kierunek wybrać????

Post autor: neta20 » 07 maja (sob) 2005, 19:18:13

Hi!
Prosze poradzcie mi, który kierunek wybrać... Chciałabym nauczyc się czegoś co będę mogła później wykorzystać w pracy, kierunek po którym można miec fajną pracę i kaskę. Będę wdzięczna za opinie dot. WSR.
Pozdrawiam, neta

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 07 maja (sob) 2005, 22:06:28

wiesz zbyt malo informacji o sobie i swoich zainteresowaniach podalas. Poza tym musisz jakos okreslic sie czy kreci cie grafika, foto, film czy tez planowanie strategii.... :wink: Jesli napiszesz cos tu o swoich zainteresowaniach wsrod tych 4 dziedzin to z pewnoscia cos Ci poradzimy :wink:

Pozdrawiam!

senq
Ekspert
Ekspert

Post autor: senq » 07 maja (sob) 2005, 22:36:28

Powodzenia.

neta20
Nowy(a)

Post autor: neta20 » 08 maja (ndz) 2005, 10:47:18

Witam!
Co mnie kręci ??? Dobrze postawione pytanie :roll: Sądzę, że najbardziej foto i chyba grafika. Interesuje mnie praca w dziale PR. Obecnie pracuję w dziale samorządowym nuda i brak rozwoju ... Nie jest to coś co sprawia mi przyjemniość i satysfakcję... Prywatnie zajmuję się projektowaniem wnetrz, większość osób twierdzi, że mam świetny gust. Bardzo lubię to robić. Nie wiem czy te informację są wystarczające i w czy w jakiś sposób pomogą Ci byś pomógł mi :wink: Pozdrawiam, aneta

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 08 maja (ndz) 2005, 11:22:46

Widze ze masz rozlegle zainteresowania bo z jednej strony grafika, foto i projektowanie a z drugiej PR :wink: To sa dwie rozne dziedziny, ale obie sa kreatywne. W koncu wymyslenie dobrego pomyslu w PR jest takim samym wyczynem jak w grafice dobry projekt. Bycie nei szablonowym to sztuka :) Ale skoro napisalas ze bardziej jednak kreacja Cie kreci to fakt faktem powinnas zapuscic sie w te dziedziny. PR to jednak strategia. Nie zawsze jest latwo i przyjemnie. Jednak troszke czasu wtedy nalezy spedzic nad papierkami( w pracy pozniej oczywiscie) czy wynikami badan, a skoro to by Cie nie krecilo to pewnie po jakims czasie bys sie znudzila. W wsr moglabys jednak zapisac sie na kierunek powiedzmy grafiki a jako fakultety wziasc przedmioty ktore ma strategia. To nei problem bo i tak za darmo :D Tylko trzeba uwzglednic to ze sesja bedzie odrobine ciezsza 8) No ale zaliczyc mozna :wink: Nie wiem co Ci jeszcze doradzic... Moze faktycznie to malo informacji bylo no ale najwazniejsze przy wyborze kierunku to odpowiedzenie sobie jednak na pytanie: "Co lubisz robic?" a potem to poprostu to realizowac :D

Pozdrawiam Konrad

neta20
Nowy(a)

Post autor: neta20 » 08 maja (ndz) 2005, 12:16:40

Dziękuję za cenne uwagi i podpowiedzi :wink:
Wiesz obecnie kończę studia na wydziale politologii,a moją specjalizacją jest prawo administracyjne 26 czerwca mam obronę :P . I od lutego zamierzam zacząć studia WSR. Jest jeszcze troszkę czasu wiec przemyslę sobie tamacik. Pomysł z grafiką + fakultety jest bardzo rozsądny i ciekawy :wink: Zobaczymy jak to sie skończy :lol:
Miłego dnia.
aneta

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 08 maja (ndz) 2005, 13:25:53

Hihi ja jestem na polmetku swoich innych studiow na wydziale psychologii komunikacji spolecznej, w wsr jest jednak fajniej :wink:
Zycze powodzenia na obronie pracy :!: :) No i mam nadzieje ze do zobaczenia w wsr za rok :wink:

ODPOWIEDZ