jaki kierunek wybrać????
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
jaki kierunek wybrać????
Hi!
Prosze poradzcie mi, który kierunek wybrać... Chciałabym nauczyc się czegoś co będę mogła później wykorzystać w pracy, kierunek po którym można miec fajną pracę i kaskę. Będę wdzięczna za opinie dot. WSR.
Pozdrawiam, neta
Prosze poradzcie mi, który kierunek wybrać... Chciałabym nauczyc się czegoś co będę mogła później wykorzystać w pracy, kierunek po którym można miec fajną pracę i kaskę. Będę wdzięczna za opinie dot. WSR.
Pozdrawiam, neta
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
Witam!
Co mnie kręci ??? Dobrze postawione pytanie Sądzę, że najbardziej foto i chyba grafika. Interesuje mnie praca w dziale PR. Obecnie pracuję w dziale samorządowym nuda i brak rozwoju ... Nie jest to coś co sprawia mi przyjemniość i satysfakcję... Prywatnie zajmuję się projektowaniem wnetrz, większość osób twierdzi, że mam świetny gust. Bardzo lubię to robić. Nie wiem czy te informację są wystarczające i w czy w jakiś sposób pomogą Ci byś pomógł mi Pozdrawiam, aneta
Co mnie kręci ??? Dobrze postawione pytanie Sądzę, że najbardziej foto i chyba grafika. Interesuje mnie praca w dziale PR. Obecnie pracuję w dziale samorządowym nuda i brak rozwoju ... Nie jest to coś co sprawia mi przyjemniość i satysfakcję... Prywatnie zajmuję się projektowaniem wnetrz, większość osób twierdzi, że mam świetny gust. Bardzo lubię to robić. Nie wiem czy te informację są wystarczające i w czy w jakiś sposób pomogą Ci byś pomógł mi Pozdrawiam, aneta
-
- Loża WSR
Widze ze masz rozlegle zainteresowania bo z jednej strony grafika, foto i projektowanie a z drugiej PR To sa dwie rozne dziedziny, ale obie sa kreatywne. W koncu wymyslenie dobrego pomyslu w PR jest takim samym wyczynem jak w grafice dobry projekt. Bycie nei szablonowym to sztuka Ale skoro napisalas ze bardziej jednak kreacja Cie kreci to fakt faktem powinnas zapuscic sie w te dziedziny. PR to jednak strategia. Nie zawsze jest latwo i przyjemnie. Jednak troszke czasu wtedy nalezy spedzic nad papierkami( w pracy pozniej oczywiscie) czy wynikami badan, a skoro to by Cie nie krecilo to pewnie po jakims czasie bys sie znudzila. W wsr moglabys jednak zapisac sie na kierunek powiedzmy grafiki a jako fakultety wziasc przedmioty ktore ma strategia. To nei problem bo i tak za darmo Tylko trzeba uwzglednic to ze sesja bedzie odrobine ciezsza No ale zaliczyc mozna Nie wiem co Ci jeszcze doradzic... Moze faktycznie to malo informacji bylo no ale najwazniejsze przy wyborze kierunku to odpowiedzenie sobie jednak na pytanie: "Co lubisz robic?" a potem to poprostu to realizowac
Pozdrawiam Konrad
Pozdrawiam Konrad
-
- Nowy(a)
Dziękuję za cenne uwagi i podpowiedzi
Wiesz obecnie kończę studia na wydziale politologii,a moją specjalizacją jest prawo administracyjne 26 czerwca mam obronę . I od lutego zamierzam zacząć studia WSR. Jest jeszcze troszkę czasu wiec przemyslę sobie tamacik. Pomysł z grafiką + fakultety jest bardzo rozsądny i ciekawy Zobaczymy jak to sie skończy
Miłego dnia.
aneta
Wiesz obecnie kończę studia na wydziale politologii,a moją specjalizacją jest prawo administracyjne 26 czerwca mam obronę . I od lutego zamierzam zacząć studia WSR. Jest jeszcze troszkę czasu wiec przemyslę sobie tamacik. Pomysł z grafiką + fakultety jest bardzo rozsądny i ciekawy Zobaczymy jak to sie skończy
Miłego dnia.
aneta