T-shirt WSR
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
T-shirt WSR
Pomysl od dluzszego czasu pojawia sie w rozmowach i ... znika. Moze jednak udaloby sie go przedyskutowac na forum i przeprowadzic Moze zrobmy burze mozgow.
Szkolne t-shirty to fajna rzecz a na dodatek zywa chodzaca reklama. A poza tym wzmacnia to identyfikacje i wiez.
Ile by to kosztowalo? Gdzie mozna to zrobic najlepiej najtaniej? Jakie jest zapotrzebowanie? Wreszcie forma dystrybucji. Pewnie na razie dla chetnych moze z czasem oficjalny pakiet startowy.
Na www.butik.pl jak byloby po kosztach to i tak wychodzi 30 zl. Drogo i to jest komercyjny projekt. Przy okazji SWFSW na pl. Konstytucji namierzylismy obiekt gdzie mozna by to zrobic (wtedy chodzilo co prawda o koszulki Narcyz Klubu) za 10 zl. A kolo szkoly jakis punkt takich uslug jest. Ale pytanie tylko o jakosc bo to juz nie byloby dla Klubu.
Jakis projekt. Moze konkurs na projekt? No i przyda sie co najmniej jakies blogoslawiestwo z gory zeby koszulka byla jak najbardziej oficjalna zgodna z identyfikacja wizualna i bez jakiegos zarabiania przez posrednikow.
Wybaczcie ciag luznych skojarzen no ale to miala byc burza Czekam na Wasze pomysly. I btw nie wiem czy wiecie ale pewne "gadzety" szkolne mozna chyba juz od 2 dni nabyc. Pytanie za 100 pkt gdzie i co to Ktos wie
Szkolne t-shirty to fajna rzecz a na dodatek zywa chodzaca reklama. A poza tym wzmacnia to identyfikacje i wiez.
Ile by to kosztowalo? Gdzie mozna to zrobic najlepiej najtaniej? Jakie jest zapotrzebowanie? Wreszcie forma dystrybucji. Pewnie na razie dla chetnych moze z czasem oficjalny pakiet startowy.
Na www.butik.pl jak byloby po kosztach to i tak wychodzi 30 zl. Drogo i to jest komercyjny projekt. Przy okazji SWFSW na pl. Konstytucji namierzylismy obiekt gdzie mozna by to zrobic (wtedy chodzilo co prawda o koszulki Narcyz Klubu) za 10 zl. A kolo szkoly jakis punkt takich uslug jest. Ale pytanie tylko o jakosc bo to juz nie byloby dla Klubu.
Jakis projekt. Moze konkurs na projekt? No i przyda sie co najmniej jakies blogoslawiestwo z gory zeby koszulka byla jak najbardziej oficjalna zgodna z identyfikacja wizualna i bez jakiegos zarabiania przez posrednikow.
Wybaczcie ciag luznych skojarzen no ale to miala byc burza Czekam na Wasze pomysly. I btw nie wiem czy wiecie ale pewne "gadzety" szkolne mozna chyba juz od 2 dni nabyc. Pytanie za 100 pkt gdzie i co to Ktos wie
Ostatnio zmieniony 16 maja (pn) 2005, 12:46:26 przez sinar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaczyna działać
-
- Loża WSR
Wiesz skoro male indywidualne flashmoby mi sie w niej udawaly i budzila pewne zainteresowanie to moze warto bylo by cos wlasnie pomyslec co wlasnie sprawialoby iz ludzie jakos sie przygladaja co tam jest nie ma 'eee znowu mam w polu wzorku jakas czarna koszulke z jakims tam wylacznie znaczkiem'sinar pisze:Seize czy jesli mowimy o tej atrakcyjnosci to masz na mysli cos w stylu "orla cien"
-
- Loża WSR
Ja wiem ja wiem Slawek bawi sie skillem mercantile i opycha kawalki "komputerowej" historii WSR
Ja jestem za czarna koszulka biale mi sie za szybko brudza wystarczy ze jem loda albo ciasto czekoladowe i material do prezentacji Vanisha juz gotow Joke poprostu biala jest niepraktyczna i goraco w niej nei jest jak w czarnej i biala jest i ..... i wogule
Ja jestem za czarna koszulka biale mi sie za szybko brudza wystarczy ze jem loda albo ciasto czekoladowe i material do prezentacji Vanisha juz gotow Joke poprostu biala jest niepraktyczna i goraco w niej nei jest jak w czarnej i biala jest i ..... i wogule
-
- Loża WSR
Kilka osob malego hinta dostalo na gg Hehe ale Havok ja zwykle czyjny i najszybszy. Btw osobiscie polecam Slawkowa muzyke.Havoki zmienne są pisze:Ja wiem ja wiem Slawek bawi sie skillem mercantile i opycha kawalki "komputerowej" historii WSR
Mysle ze moglaby byc taka opcja z biala. Kiedys mialem takie 2 Radia Zet. Ale wolalem chodzic w czarnej. Pewnie czarna to bedzie standard Nie wiem czy mi sie wydaje biala jest teoretycznie tansza w produkcji tylko jak widac popyt jakby byl mniejszy. Wiec w sumie na jedno wychodzi...
-
- Zawsze coś napisze
jak dla mnie tez czarny kolor to podstawa. mysle ze jesli ktos bedzie mial ciekawy projekt bialej koszulki i akorat przy bialym kolorze wyglada najlepiej to czemu nie, i tu pewnie nie koniecznie chodzi o 100% bialy ale pewnie lekko szarawy itp.
co do innych kolorow to raczej zielony nie do wszystkiego pasuje, do stylu ubierania, do kolorow wlosow, oczu, paznokci.. i co kto jeszcze wymysli.
czerwony jest dobrze zauwazalny, "ostry", dosyc ciekawy ale jest ten sam problem. przynajmniej mi sie tak wydaje
co do innych kolorow to raczej zielony nie do wszystkiego pasuje, do stylu ubierania, do kolorow wlosow, oczu, paznokci.. i co kto jeszcze wymysli.
czerwony jest dobrze zauwazalny, "ostry", dosyc ciekawy ale jest ten sam problem. przynajmniej mi sie tak wydaje