Sesja letnia 2005! Informacje!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
Dzizas 3h godziny egzamin z informatyki zdawalem az mnie Marcin znaczy sie Marcys wyganial (no ale sluzyl tez wsparcie za co mu chwala) Nie zdazylem sprawdzic planu w rozpisce a tu na forum widze tylko sobotni a niedzielnego nie ma Prosze tam przytrzymajcie Pawla i nie puszczajcie bo ja tam jakos pewnie na 11-12 dotre. Wlasnie prowokacje w reklamie jeszcze na jutro zaczynam robic a coz noc jest dluga jak to sie mowi... Cale szczescie w domu spokoj cisza bo home alone jestem
-
- Loża WSR
Dobra dobra. Nie wrobicie mnie juz w zadne ojcostwo Tu nikogo nie bylo a nawet jak byl to tylko na chwile wiec jakby nie bylo
Wszelkie plany impresski wziely w leb. Troche szkoda bo ramowy programy muzyczne filmowe i drinkowe byly juz przygotowane Kurze najpierw te wpisy i zaliczenia w niedziele. Zreszta do domku wrocilem dopieo o 21 a nie jak planowalem o 19. Takze w sumie dobrze ze nic nie wyszlo bo nie wim kiedy bym cos przygotowal. Poza tym mam tu straszny bajzel nawet jeszcze gorszy jak wychodzilem. Bo dodatkowo mi 4 kukulcze jaja podrzucili tfu znaczy sie opony zimowe zostawili w przedpokoju skubancy. I to sie nazywa rodzina Tego nie mozna inaczej nazwac jak dywersja po prostu. Wiedzieli co robia Ciekawy klimat do imprezki by byl swoja droga. Zreszta o czym ja mowie. Czesc niedoszlych imprezowiczow wyjechala, czesc robi tak jak ja na jutro rozne prace po nocy a czesc... juz pewnie kaca leczy No coz a nastepna taka okazja raczej niepredko sie powtorzy
PS. Jedyna dobra wiadomosc jest taka ze mam pomysl na Prowokacje. Moze jeszcze zdaze to zrobic do rana :]
Wszelkie plany impresski wziely w leb. Troche szkoda bo ramowy programy muzyczne filmowe i drinkowe byly juz przygotowane Kurze najpierw te wpisy i zaliczenia w niedziele. Zreszta do domku wrocilem dopieo o 21 a nie jak planowalem o 19. Takze w sumie dobrze ze nic nie wyszlo bo nie wim kiedy bym cos przygotowal. Poza tym mam tu straszny bajzel nawet jeszcze gorszy jak wychodzilem. Bo dodatkowo mi 4 kukulcze jaja podrzucili tfu znaczy sie opony zimowe zostawili w przedpokoju skubancy. I to sie nazywa rodzina Tego nie mozna inaczej nazwac jak dywersja po prostu. Wiedzieli co robia Ciekawy klimat do imprezki by byl swoja droga. Zreszta o czym ja mowie. Czesc niedoszlych imprezowiczow wyjechala, czesc robi tak jak ja na jutro rozne prace po nocy a czesc... juz pewnie kaca leczy No coz a nastepna taka okazja raczej niepredko sie powtorzy
PS. Jedyna dobra wiadomosc jest taka ze mam pomysl na Prowokacje. Moze jeszcze zdaze to zrobic do rana :]
-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
prosze nie wprowadzac klientow w blad bo sa na to odpowiednie przepisy prawne dot. nieuczciwej dzialalnosci konkurencji Dopisz jakas gwiazdke czy cus ze nakpoczytniejszy w ostatnim tygodniu, albo wedlug badan zleconych samej sobie Btw. zawsze jak za duze offtopicki beda sie robily to wystarczy ze przypomnisz sobie "swoj ulubiony temat" i przypomnisz slowa demigoda AndyegoI ma największą poczytalność!
-
- Wyrocznia WSR
Uwaga!!
Ważna informacja!
Pana Oskara Dobkowskiego (informatyka) nie będzie już w szkole!
Wszystkie osoby, które mają jeszcze niezaliczony jakiś przedmiot u w/w wykładowcy albo nie mają jeszcze wpisu muszą się zgłosić z pracą (którą mieli przedstawić na zaliczenie) do Pana Cezarego Szulca, który będzie dostępny w szkole w dniu 15 czerwca (środa) o godzinie 08.30!
Ważna informacja!
Pana Oskara Dobkowskiego (informatyka) nie będzie już w szkole!
Wszystkie osoby, które mają jeszcze niezaliczony jakiś przedmiot u w/w wykładowcy albo nie mają jeszcze wpisu muszą się zgłosić z pracą (którą mieli przedstawić na zaliczenie) do Pana Cezarego Szulca, który będzie dostępny w szkole w dniu 15 czerwca (środa) o godzinie 08.30!
-
- Wyrocznia WSR
Jeszcze raz w kwestii składania indeksów!
Wszystkie osoby, które w lipcu zaliczają techniki sprzedaży i warsztaty negocjacyjne składają indeksy po ich zaliczeniu i uzyskaniu wpisów do indeksu!
Osoby, które zaliczają w czerwcu praktyki muszą złożyć indeksy do dnia 12 lipca (po uzyskaniu wpisu z praktyk)!
Wyjątek stanowią osoby, które w czerwcu bronią pracę dyplomową!
Te osoby muszą złożyć indeks przed obronami! (najpóźniej do dnia 17 czerwca)!!
Wszystkie osoby, które w lipcu zaliczają techniki sprzedaży i warsztaty negocjacyjne składają indeksy po ich zaliczeniu i uzyskaniu wpisów do indeksu!
Osoby, które zaliczają w czerwcu praktyki muszą złożyć indeksy do dnia 12 lipca (po uzyskaniu wpisu z praktyk)!
Wyjątek stanowią osoby, które w czerwcu bronią pracę dyplomową!
Te osoby muszą złożyć indeks przed obronami! (najpóźniej do dnia 17 czerwca)!!