Sesja letnia 2005! Informacje!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Wyrocznia WSR
-
- Czasami coś napisze
Ja bylem u pana B.Świątkowskiego w poniedzialek zeby sie zapisac na egzamin poprawkowy z psychofizjologi widzenia i powiedzial mi zebym byl w szkole o 08:00, nie o 08:30 ani o 09:00 tylko o 08:00Happy pisze:Sesja poprawkowa dla grup zaocznych w dniu 25 czerwca (sobota):
Magdalena Robak, godz. 11.00
Bronisław Świątkowski, godz. 9.00
Sławomir Wojtkowski, godz. 12.00
Tomasz Syrowatko, godz. 10.00
i teraz nie wiem o ktorej mam sie zjawic?
hmmmm.........
-
- Wyrocznia WSR
-
- Czasami coś napisze
-
- Wyrocznia WSR
Drodzy słuchacze!
Apeluję, abyście przychodzili do wykładowców dokładnie w tych godzinach, o których informuję Was w niniejszym topiku! Podyktowane jest to troską o Wasze przyszłe rozczarowania (niepotrzebne nerwy/względnie nie zaliczone przedmioty!)!
Obecnie trwa już sesja poprawkowa sesji poprawkowej i do wykładowców zgłaszają się już tylko i wyłącznie pojedyncze jednostki. A co za tym idzie wykładowca jesli wyznacza, np. godz. 8.30 to będzie obecny w szkole o tej godzinie i o 9.00 może już Go nie być jak nikt się nie zgłosi!
Uprasza się więc o punktualne przybywanie do szkoły lub jeśli nastąpi nieznaczne opóźnienie (spodowane np. licznymi paradami odbywającymi się ostatnimi czasy w naszym mieście) prosimy o telefon i zgłoszenie faktu, że jest się w drodze do szkoły i my w miarę możliwości uprosimy wykładowcę, żeby na Was poczekał!
Apeluję, abyście przychodzili do wykładowców dokładnie w tych godzinach, o których informuję Was w niniejszym topiku! Podyktowane jest to troską o Wasze przyszłe rozczarowania (niepotrzebne nerwy/względnie nie zaliczone przedmioty!)!
Obecnie trwa już sesja poprawkowa sesji poprawkowej i do wykładowców zgłaszają się już tylko i wyłącznie pojedyncze jednostki. A co za tym idzie wykładowca jesli wyznacza, np. godz. 8.30 to będzie obecny w szkole o tej godzinie i o 9.00 może już Go nie być jak nikt się nie zgłosi!
Uprasza się więc o punktualne przybywanie do szkoły lub jeśli nastąpi nieznaczne opóźnienie (spodowane np. licznymi paradami odbywającymi się ostatnimi czasy w naszym mieście) prosimy o telefon i zgłoszenie faktu, że jest się w drodze do szkoły i my w miarę możliwości uprosimy wykładowcę, żeby na Was poczekał!
-
- Początkujący(a)
No
Wszystko super świetnie, ale mnie interesują wyniki z poprawki niedzielnej gr. zaocznych z Marketingu. Dalej nic wiem czy w końcu uczyć się czy już nie:( Pan Syrowatko podobno ogłośli owe wyniki koło godz 14 w dniu egzaminu. Tjaaaa, ale mnie o tej godzinie nie było w szkole i jakoś do tej pory nie mogę uzyskać żadnego info czy chociaż tę nędzną 2 dostałam, w co wątpię, niestety, aczkolwiek dalej mam nadzieję.
No cóż "Nadzieja Matką g....."
No cóż "Nadzieja Matką g....."