Sesja letnia 2005! Informacje!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Wyrocznia WSR
Uwaga! Przypominam, że dzisiaj (czwartek) po raz ostatni w tym semestrze dla grup dziennych dostępni będą:
Pan Syrowatko,
Pan Pławski,
Pan Pawłowski,
Pan Duma,
Pan Białek,
Pan Kwiecień,
Pan Maciąg
Godziny podane wyżej!
Jutro (piątek):
Pan Piwocki,
Pani Kosno
W przyszłym tygodniu wykładowcy nie będą już dostępni w szkole!
Pan Syrowatko,
Pan Pławski,
Pan Pawłowski,
Pan Duma,
Pan Białek,
Pan Kwiecień,
Pan Maciąg
Godziny podane wyżej!
Jutro (piątek):
Pan Piwocki,
Pani Kosno
W przyszłym tygodniu wykładowcy nie będą już dostępni w szkole!
-
- Początkujący(a)
problem z tematem pracy semestralnej z "promocji"
mam problem i nie wiem do kogo mam sie z nim zwrocic- postanowilam sprobowac tutaj.chodzi o tematy prac semestralnych z "promoji" u Slawka Wojtkowskiego.Z powodu mojej pracy nie moglam byc na zajeciach i nie udalo mi sie ich zdobyc.bardzo prosze o podanie ich - musze prace oddac do soboty.
i jeszcze jedno pytanie: chodzi tym razem o praktyki. wiem,ze dla grup dziennych sa one obowiazkowe - ja jestem z grupy zaocznej SG i rowniez chcialabym takie praktyki zaliczyc(nawet bezplatnie).wolalabym przez szkole,bo samej nie uda mi sie na zadne praktyki dostac.co prawda pracuje,ale chcialabym na wlasnej skorze sie przekonac jak wyglada praca w agencji reklamowej lub wydawnictwie.
bardzo bardzo prosze o pilna odpowiedz na moje pytania.
pozdrawiam
Ola
SGz1
i jeszcze jedno pytanie: chodzi tym razem o praktyki. wiem,ze dla grup dziennych sa one obowiazkowe - ja jestem z grupy zaocznej SG i rowniez chcialabym takie praktyki zaliczyc(nawet bezplatnie).wolalabym przez szkole,bo samej nie uda mi sie na zadne praktyki dostac.co prawda pracuje,ale chcialabym na wlasnej skorze sie przekonac jak wyglada praca w agencji reklamowej lub wydawnictwie.
bardzo bardzo prosze o pilna odpowiedz na moje pytania.
pozdrawiam
Ola
SGz1
-
- Wyrocznia WSR
Uwaga moi ulubieni uczniowie grup dziennych!
Ogłaszam wszem i wobec oficjalne zkończenie sesji letniej 2004/2005 roku dla grup dziennych!
Gratuluję tym wszystkim, którym udało się przebrnąć przez nią zwycięsko a tym, którym coś zostało życzę wytrwałości i jak najszybszego uporania się z zaległościami!
Chciałabym Wam też bardzo podziękować za ten wspaniały rok szkolny, za Wasz humor, za Wasze szalone pomysły, za to, że tak wytrwale się uczyliście i grzecznie chodziliście do sal, kiedy Was do nich wysyłałam!
Ogłaszam wszem i wobec oficjalne zkończenie sesji letniej 2004/2005 roku dla grup dziennych!
Gratuluję tym wszystkim, którym udało się przebrnąć przez nią zwycięsko a tym, którym coś zostało życzę wytrwałości i jak najszybszego uporania się z zaległościami!
Chciałabym Wam też bardzo podziękować za ten wspaniały rok szkolny, za Wasz humor, za Wasze szalone pomysły, za to, że tak wytrwale się uczyliście i grzecznie chodziliście do sal, kiedy Was do nich wysyłałam!
-
- Wyrocznia WSR
Naszym uroczym Absolwentkom i Absolwentom życzę powodzenia na dalszej drodze życia, samych zawrotnych karier w wielkim świecie reklamy i mediów!
Nie zapominajcie o nas i odwiedzajcie czasem!
A uczniakom grup pierwszego roku (przysłowiowym kotom) życzę udanych wakacji i do zobaczenia w przyszłym roku szkolnym!
Nie zapominajcie o nas i odwiedzajcie czasem!
A uczniakom grup pierwszego roku (przysłowiowym kotom) życzę udanych wakacji i do zobaczenia w przyszłym roku szkolnym!
-
- Wyrocznia WSR
Uwaga! Sesja poprawkowa dla grup zaocznych w dniu 25 czerwca [sobota]
Grupy zaoczne tytułem "odświeżenia pamięci":
Przypominam, że w dniu 25 czerwca (sobota) macie ostatni termin sesji porawkowej w tym roku szkolnym [III termin, płatny]!!
Przypominam, którzy wykładowcy złożyli nam deklaracje swojej bytności w szkole w tym dniu i w jakich godzinach!
Jeśli nie został wymieniony jakiś wykładowca a macie u niego jeszcze jakieś braki zaliczeń prosimy o niezwłoczny kontakt z sekretariatem szkoły!
A oto lista:
Robak godz. 11:00
Świątkowski godz. 9:00
Furst-Wojtkowska 12:00
Wojtkowski godz. 12:00
Syrowatko godz. 10:00
Pławski godz. 12:00
Maciąg godz. 10:00
Duma godz. 11:00 (jeszcze potwierdzimy!)
Kosno godz. 9:00
Pawłowski godz. 12.00 - 14.00
Niziołek godz. 11.00
Kwiecień godz. 11.00
Jeśli ktoś jeszcze zgłosi swoją obecność w tym dniu umieszczę to na forum [w tym miejscu]!
Uwaga! nastąpiła zmiana terminu obecności Pana Syrowatko, będzie obecny w szkole w sobotę a nie w niedzielę!
Grupy zaoczne tytułem "odświeżenia pamięci":
Przypominam, że w dniu 25 czerwca (sobota) macie ostatni termin sesji porawkowej w tym roku szkolnym [III termin, płatny]!!
Przypominam, którzy wykładowcy złożyli nam deklaracje swojej bytności w szkole w tym dniu i w jakich godzinach!
Jeśli nie został wymieniony jakiś wykładowca a macie u niego jeszcze jakieś braki zaliczeń prosimy o niezwłoczny kontakt z sekretariatem szkoły!
A oto lista:
Robak godz. 11:00
Świątkowski godz. 9:00
Furst-Wojtkowska 12:00
Wojtkowski godz. 12:00
Syrowatko godz. 10:00
Pławski godz. 12:00
Maciąg godz. 10:00
Duma godz. 11:00 (jeszcze potwierdzimy!)
Kosno godz. 9:00
Pawłowski godz. 12.00 - 14.00
Niziołek godz. 11.00
Kwiecień godz. 11.00
Jeśli ktoś jeszcze zgłosi swoją obecność w tym dniu umieszczę to na forum [w tym miejscu]!
Uwaga! nastąpiła zmiana terminu obecności Pana Syrowatko, będzie obecny w szkole w sobotę a nie w niedzielę!
Ostatnio zmieniony 23 cze (czw) 2005, 11:53:53 przez Happy, łącznie zmieniany 3 razy.