Udało się gratuluję!
Kim jest Happy??
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Moja odpowiedź brzmi: nie dokonaliście wymaganych formalności i dlatego Sławek nie może ocenić Waszych prac!
Musicie wyjaśnić z Nim czy mieliście złożone podanie w sprawie przeniesienia egzaminów a jak nie to wiesz co!
Jeśli chodzi o Emilię to w dzienniku foto nie ma żadnej oceny!
Gdzie mam Jej tego szukać w takim razie? W sobotę był Duma dlaczego się nie zgłosiła do Niego?
A poza tym nie za dobrze Wam?
Musicie wyjaśnić z Nim czy mieliście złożone podanie w sprawie przeniesienia egzaminów a jak nie to wiesz co!
Jeśli chodzi o Emilię to w dzienniku foto nie ma żadnej oceny!
Gdzie mam Jej tego szukać w takim razie? W sobotę był Duma dlaczego się nie zgłosiła do Niego?
A poza tym nie za dobrze Wam?
-
Kesonex
- WSR Guru

Bosze czemu wszyscy z poniedzialku sa tacy napieci??!!
Nie zglosila sie??Bo nie miala czasu czekac na niego bo musiala jechac do pracy a bylo duzo osob pozatym miala dosc tego wszystkiego i tlumaczenia sie nie wiem ja tylko pytalem o ocene ktora nadal wisi bo ma jedna a niektorzy nie mieli wcale i maja oceny....
Formalnosci jakich formlanosci i jakie podanei o przeniesienie egzaminow z racji czego??

Nie zglosila sie??Bo nie miala czasu czekac na niego bo musiala jechac do pracy a bylo duzo osob pozatym miala dosc tego wszystkiego i tlumaczenia sie nie wiem ja tylko pytalem o ocene ktora nadal wisi bo ma jedna a niektorzy nie mieli wcale i maja oceny....
Formalnosci jakich formlanosci i jakie podanei o przeniesienie egzaminow z racji czego??
-
Kesonex
- WSR Guru

Nie nie powiedzialem ze straszna ale bardzo krepujaca nigdy nie wiem czy na Ty czy naPani cholercia to mnei caly czas nurtuje....Happy pisze:Keso ale chyba rozmowa ze mną nie jest taka straszna?![]()
Załatwisz to o czym zapomniałeś i będzie dobrze.....
To szybka piłka będzie....
Trzymam kciuki!
Tak wiem musze to pozalatwiac bo innaczej......
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Kilka słów o ascezie koleżanki Happy
Happy jest ascetką moralną. Czasem większą, czasem mniejszą. Ale ascetką.