Tia ... cos w tym jestyarlan pisze:Ugh.... 8O to byl cios ponizej pasa
Andy i jego posty!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Krótka uwaga o konstrukcji ankiety
Uważam, że ankieta o postach andy'ego jest źle skonstruowana. Nie może być tak, że człowiek chce wybrać wiekszość proponowanych odpowiedzi, które przy tym wcale się nie wykluczają... Przeciwnie! 
-
Havoc
- Loża WSR

Slawku masz racje. Szkoda ze skrypt nie pozwala na odhaczenie paru mozliwosci
Po zaznaczeniu jednej czuje niedosyt bo posty Andyego zasluguja na szczegolne traktowanie
Ale my tu gada-gadu(tm) a tu Andy ma juz 8 zwolennikow jego tworczosci scienno-forumowej
Jedna prosba Andy nei bierz sobie szczegolnie do serca zbytnio 2 opcji jak i pozostalych paru 
-
mieze
- Bywalec

-
mieze
- Bywalec

Cierpliwość można wyćwiczyć if you really need it;-) Tylko... Wytłumacz mi, po co cierpliwość jest potrzebna podczas czytania postów??;-) Czy podczas czytania książek, gazet itp też jest ci potrzebna cierpliwość?? Czy też potrafisz się w nie i bez niej wgryźć i wciągnąć??Happy pisze:To są posty dla ludzi o nerwach jak postronki!!![]()
![]()
Czyli nie dla mnie, ja nie mam tyle cierpliwości.....
-
seize
- Loża WSR

Hhiihi tam napiecie jakos rosnie niejednokrotnie, akcja sie rozwija itdmieze pisze:Czy podczas czytania książek, gazet itp też jest ci potrzebna cierpliwość?? Czy też potrafisz się w nie i bez niej wgryźć i wciągnąć??
Ot trzeba byc odbioru swiadomym - tak jak ja przy pisaniu czasem swoich nudnych wypocin
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Niestety nie mam pojęcia o kogo ci chodzi!Havoc pisze: Zreszta happy Ty lubisz czytac posty pewnych jednostek to widac i wiesz chyba o kogo mi chodzi
Oświeć mnie!
Ale proszę spojrzeć ilu jest entuzjastów "mrocznej tffffurczości Andy'ego".
A może tak ktoś z nich wypowiedziałby się na ten temat i zachęcił [przekonał] innych do czytania Jego postów.
-
seize
- Loża WSR

No baa; no jasne - sam pretenduje do takiego miana powoli lecz jednak z naciskiem na "męczliwość" bo ta dlugosc to nie zawsze wychodziBigBrother pisze:Ale nie tylko Andye'go. Niektórzy powoli go doganiają długością i "męczliwością" postów.
No wlasnie tylko kto wskaze te 'niektore' sluszne do rozpisaniaBigBrother pisze:Oczywiście niektóre zagadnienie wymagają takiego rozpisywania się, ale są ciężkie do przetrawienia.