LUBIE nie LUBIE
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
no spoko, ale dlaczego akurat w temacie "lubie nie lubie" napisałaś o miłości? Ja się zgadzam, ze sa rozne punkty widzenia i dla niektorych lepiuej jest poswiuecic sie tej jednej osobie i z nia byc na dobre i złe - inni wrecz od niej uciekaja. Mi sie wydaje, ze to zalezy od charakteru, osobowosci itp.- nie mozna wybrac co jest lepsze.
ps.dlaczego bitfa na wolniachu sie zapowiadała ?
ps.dlaczego bitfa na wolniachu sie zapowiadała ?
-
- Nowy(a)
Ano ano vontrupek jest pyshny zflashcza drobiofy z tsebulka pashony na fodzie f ostatniej fasie pieshenia ;]
Ummmm sorki ale pani Kidman zawsze mi sie kojazyla z ruda wredna rura wole juz Bullock lub Pfiefer czy jak jej tam
A tak wogole to kto rozumie cokolwiek z tego co mowi pan iloveyou, bo jak dla mnie to on ciagle ma w ustach trzy pileczki pingpongowe
Ufielbiam Waczatko za te jego teksty o bydlatkach i ogolnie jako lwa salonowego i Endru za ten srodziemno morski klimat ajki wprowadza do szkoly i Slawka za za za nie wiem za co ale lubie no lubie WSR a wq...ja mnie ludzie ktorzy maja cos do zazucenia tym ktorzy siedza w tej szkole i poswiecaja swoj czas i pieniadze tylko poto zeby cos nam wlozyc do glowy ... no jak ja nie lubie nieuzasadnionej agresji w kazdej formie ...
PS. kto lubi ciezkie filmy al'a "Requiem for a Dream" ?? i poleci cos rownie ciezkiego ...
Ummmm sorki ale pani Kidman zawsze mi sie kojazyla z ruda wredna rura wole juz Bullock lub Pfiefer czy jak jej tam
A tak wogole to kto rozumie cokolwiek z tego co mowi pan iloveyou, bo jak dla mnie to on ciagle ma w ustach trzy pileczki pingpongowe
Ufielbiam Waczatko za te jego teksty o bydlatkach i ogolnie jako lwa salonowego i Endru za ten srodziemno morski klimat ajki wprowadza do szkoly i Slawka za za za nie wiem za co ale lubie no lubie WSR a wq...ja mnie ludzie ktorzy maja cos do zazucenia tym ktorzy siedza w tej szkole i poswiecaja swoj czas i pieniadze tylko poto zeby cos nam wlozyc do glowy ... no jak ja nie lubie nieuzasadnionej agresji w kazdej formie ...
PS. kto lubi ciezkie filmy al'a "Requiem for a Dream" ?? i poleci cos rownie ciezkiego ...
-
- akademiareklamy.edu.pl
nie lubię nie lubić i męczy mnie jak ktoś zapitala smęty albo psuje powietrze wyżywając się na słabszych, nie lubie jak ktos pieprzy bez sensu, że wszystko jest bez sensu i nie lubię pazernych na pieniądze skur...nów co nic od siebie nie chcą dać i uważają, że wszystko im sie od życia należy
Ostatnio zmieniony 04 lip (pn) 2005, 12:02:15 przez aw, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Ekspert
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
-
- Ekspert
a ja nie lubię zbyt pewnych siebie osób.
Lubię jak ktoś wie czego chce i dązy do zrealizowania swoich cełów
Ale okropnie mnie wkurza przesada, wkurza mnie, gdy ktoś swa pewnością rani innych, wywyrzsza się i pokazuje "co to nie ja". Tacy ludzie mni denerwują i napawaja obrzydzeniem
to tyle - dziękuję
Lubię jak ktoś wie czego chce i dązy do zrealizowania swoich cełów
Ale okropnie mnie wkurza przesada, wkurza mnie, gdy ktoś swa pewnością rani innych, wywyrzsza się i pokazuje "co to nie ja". Tacy ludzie mni denerwują i napawaja obrzydzeniem
to tyle - dziękuję
-
- Wyrocznia WSR
Lubię ludzi, którzy pozytywnie nastrajają mnie do życia, lubię niepoprawnych optymistów; ludzi, którym wszystko się podoba dookoła. Nie lubię tych co jęczą, że wszystko jest źle i nic im sie nie podoba. Lubię wychodzić z moimi "dzieciaczkami" do Merlina. Lubię ludzi słownych i dotrzymujących terminów. Generalnie więcej rzeczy lubię niż nie....
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Uwaga. Badania wykazaly iz nie jest to metoda w pelni skuteczna a wrecz przeciwnie czasem jest ona niczym sciana ktorej nikomu nie chce sie pokonywac.Havoc pisze:[..]bo kazdy lubi czasem pomarudzic zeby ktos go "poglaskal" i przytulil
Hmm a ciekawe co w przypadku osob ktore sa niepoprawnymi optymistami tylko wprowadzajacymi okresowo dla rownowagi 'maruderstwo'
A tak w ramach ciekawostki to powiem ze ciekawe jest to ze gdy osobiscie cieszyla mnie kazda prosta zwykla rzecz zupelnie 'niepoprawnie' bylo tak samo zle jaki i w sytuacji 'maruderstwa' [czyt. rownowagi, ograniczenia palenia] Ale jakby co to moze to stanowic jakis element [case study] dla innych ... bo mi juz sie nie chce zastanawiac