Cenzura na forum!!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
seize
- Loża WSR

Dokladnie - sam zreszta odpowiedzialem na tamtego Twojego posta i odpisalem ze sam nie jestem lepszy - a zwlaszcza jezeli chodzi o owa "męczliwością" postów. Zdrowy dystans do samego siebie i nieco humorystyczne podejscie to podstawa mniejszej ilosci zbednych stresow i w tym wypadku zdrowej atmosfery na forumBigBrother pisze:Wypowiedź dotyczyła tylko tego, że niektóre posty są zbyt długie i ciężko się je czyta! Ale nie tylko tej osoby, ale również innych osób.
BTW: Ja tez jestem za poprzednim nickiem czyli Kesonex [Keso]
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Ale Wy jesteście młodsi a ja jestem starsza (ociupinkę
) i mogę Was trochę pouczyć!
A ten temat akurat traktuję bardzo poważnie bo się zdenerwowałam wszechobecną cenzurą i manipulacją na forum i wolałabym, żeby tu się wypowiadać na temat dotyczący tego zagadnienia a nie zmiany nicków....
Są bardziej luźne tematy, na których można się co do tych waszych egzystencjalnych problemów rozwodzić/wypowiadać/rozmyslać/kontemplować/rozważać itd., itp. do woli.... np. "Depresja" - "Czy z obecnym nickiem czuję się lepiej czy gorzej?"
A ten temat akurat traktuję bardzo poważnie bo się zdenerwowałam wszechobecną cenzurą i manipulacją na forum i wolałabym, żeby tu się wypowiadać na temat dotyczący tego zagadnienia a nie zmiany nicków....
Są bardziej luźne tematy, na których można się co do tych waszych egzystencjalnych problemów rozwodzić/wypowiadać/rozmyslać/kontemplować/rozważać itd., itp. do woli.... np. "Depresja" - "Czy z obecnym nickiem czuję się lepiej czy gorzej?"
-
Havoc
- Loża WSR

skoro mowa o manipulacji
http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-2786.html
to zapraszam Happy do tematu z nia bezposrednio zwiazanymten temat akurat traktuję bardzo poważnie bo się zdenerwowałam wszechobecną cenzurą i manipulacją na forum
http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-2786.html
-
Kesonex
- WSR Guru

Przepraszam co mialo znacyzc ociupinke starsza??Nie zebym sie czepail czy wtracal:)Happy pisze:Ale Wy jesteście młodsi a ja jestem starsza (ociupinkę) i mogę Was trochę pouczyć!
-
seize
- Loża WSR

Cenzura nie tylko Ciebie obruszyla zwlaszcza po tych roznych deklaracjach jakie przewijaly sie na forum odnosnie modyfikacji, usuwania i pochodnych.
Sadze ze w poruszonej przez Ciebie kwestii tamtego tematu - co teraz odbyl migracje w rejon zupelnie nie pasujacy do dzialu w ktorym sie znalazl - powinien wypowiedziec sie ten kto go tam przeniosl. Warto bowiem byloby znac powod co by bylo wiadomo na przyszlosc.
PS: Gdybys miala tutaj Happy wlaczona moderacje zawsze moglabys wyciac te posty ktora sa o nicku i oczyscic motyw glowny
Sadze ze w poruszonej przez Ciebie kwestii tamtego tematu - co teraz odbyl migracje w rejon zupelnie nie pasujacy do dzialu w ktorym sie znalazl - powinien wypowiedziec sie ten kto go tam przeniosl. Warto bowiem byloby znac powod co by bylo wiadomo na przyszlosc.
PS: Gdybys miala tutaj Happy wlaczona moderacje zawsze moglabys wyciac te posty ktora sa o nicku i oczyscic motyw glowny
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
Kesonex
- WSR Guru

Ejjj zglaszam sprzeciw veto !!! Tak nei wolno!!!Happy pisze:W kwestii dobrego wychowania.... Uczono mnie zawsze, że kobiet się o wiek nie pyta..... Ale zajrzałam do Twoich akt, bo mnie zmyliłeś, że może jakiś starszy jesteś, ale nie nie ma tak dobrze....Młodszy!
![]()
Znowu odbiegliśmy nieznacznie od tematu...... Hmm.... Proszę mnie tu nie podjudzać!
Jesli tak napiaslem to znaczy ze chcialem cos innego przez to powiedziec ja nie pytalem o wiek!!
Obrazilem sie...
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Nie obrażaj się tak szybko.... Gestia obrażania się od wieków należy do kobiet... (podobno). A czy mógłbyś mi przetłumaczyć z polskiego na nasze to słowo? A poza tym zaczynasz pisać jak inni panowie obecni na tym forum, że aż dzisaj potrzebowałam pomocy sw, żeby mi wytłumaczył o co Ci chodziło... jak prosiłeś mnie o to nakierowanie....Vasquez pisze:Jesli tak napiaslem to znaczy ze chcialem cos innego przez to powiedziec ja nie pytalem o wiek!! Obrazilem sie...
Znowu odbiegliśmy nieznacznie.............
-
Kesonex
- WSR Guru

-
Happy
- Wyrocznia WSR

Jestem spod takiego znaku zodiaku co się wraz z wiekiem coraz młodziej wygląda.... Może to dlatego!? A poza tym prawie ciągłe przebywanie z młodzieżą odmładza.... zdecydowanie. Jest się trendy, jazzy i takie tam. Ale jak to mnie nie poznałeś? Trudno poznać kogoś kogo sie nie zna
A gdzieś tam się wypowiadałeś, że nie wiesz kto ja jestem! Ale za to fajna dziekuję
choć doskonale o tym wiem!
Jako sprzymierzeniec NC nie mogę grzeszyć skromnością! 
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Czary mary, hokus pokus! Wystarczy trochę dymu narobić i już wszystko wraca na swoje miejsce [jak być powinno]!
Praw natury się nie zmienia! Skoro coś znalazło się w jakimś miejscu to znaczy, że widocznie taka była tego karma i tam miało się znaleźć!
Podziękowania niewidzialnym [niewidzialnym rękom też] za powrót mojego syna marnotrawnego [chodzi o mój ulubiony topik oczywiście].... kimkolwiek oni są!
Praw natury się nie zmienia! Skoro coś znalazło się w jakimś miejscu to znaczy, że widocznie taka była tego karma i tam miało się znaleźć!
Podziękowania niewidzialnym [niewidzialnym rękom też] za powrót mojego syna marnotrawnego [chodzi o mój ulubiony topik oczywiście].... kimkolwiek oni są!
-
visenna-chan
- Zaczyna działać