Wybory Mistera Szkoły
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Żyrcia chyba Lukasz pokrzywą zwany?? Z TVII? Nie no faktycznie on też! Marudny, ale ładniutki!
A ile mamy miejsca w ankiecie? Ilu można ich tam umieścić? Bo już mamy: Hav, yarl, homer, lisek, dominik, kubek, pokrzyw, ryba....
Ja nadal myślę, ale lepiej mi pójdzie z listami jak będę w szkole!
W poniedziałek dodam jeszcze jakieś typy!
Zeskanuję zdjęcia i zrobimy listy do głosowania.... (żartowałam...)
Ale jak mamy głosować to powinny dziewczyny znać ich twarzyczki!
A ile mamy miejsca w ankiecie? Ilu można ich tam umieścić? Bo już mamy: Hav, yarl, homer, lisek, dominik, kubek, pokrzyw, ryba....
Ja nadal myślę, ale lepiej mi pójdzie z listami jak będę w szkole!
W poniedziałek dodam jeszcze jakieś typy!
Zeskanuję zdjęcia i zrobimy listy do głosowania.... (żartowałam...)
Ale jak mamy głosować to powinny dziewczyny znać ich twarzyczki!
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Jak chcecie mogę Wam jakiś dostarczyć.....Mysha pisze:Fotki Kandydata Yarlana (niestety aktoof nie ma):
/Żartowałam Yarlanek jest grzeczniutki
No ale w kostioomie koompielowym nad wodą Go widziałam... mniam!
-
sinar
- Loża WSR

I jeszcze jedna fotka Hava 

O i nie wtrancac sie
To prosze zablokowac ten watek dla facetow
Ech te nowoczesne kobiety. Hyhy no jak tak dalej pojdzie okaze sie ze glowna nagroda do wygrania jest sponsoring
To chyba nawet normalne w szkole reklamy 

To Yarlan ma wiele tych twarzy?Happy pisze:Ale trzeba by zamazać twarze
O i nie wtrancac sie
Szpoko szpoko. Przy okazji Misiow AZ zmienil liczbe opcji w ankiecie. Bylo 10 a teraz jest 50 z tego co mi mowil.Happy pisze:A ile mamy miejsca w ankiecie?
Ostatnio zmieniony 23 lip (sob) 2005, 16:17:49 przez sinar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Neema
- Zadomowił(a) się

-
Happy
- Wyrocznia WSR

No no no człowiek się poszedł wyplooskać a tu takie rzeczy!
Obwieszczam się zatem wszem i wobec [jako Matka WSR i najstarsza WSR-owym stażem, jako MissMemory itd., itp.] jako przewodnicząca Jury! Przejumję maszynę losującą!
Obiecuję też, że wybory nie będą tendencyjne i że moje osobiste sympatie i antypatie nie będą miały wpływu na wyniki końcowe wyborów!
Tak tez proszę wszystkie Panie związane z WSR o wskazywanie swoich typów [w tym miejscu, w tym topiku] do dnia 29 lipca 2005 roku (piątku) i wtedy zostanie skonstruowana maszyna losująca!
A Panów proszę o lansowanie się!
Jak najlepsze i najciekawsze!
Musimy zorganizować dla nich przemarsz w kostiumach i strojach wieczorowych!
Zorganizujemy w szkole pokaz!!
Obwieszczam się zatem wszem i wobec [jako Matka WSR i najstarsza WSR-owym stażem, jako MissMemory itd., itp.] jako przewodnicząca Jury! Przejumję maszynę losującą!
Obiecuję też, że wybory nie będą tendencyjne i że moje osobiste sympatie i antypatie nie będą miały wpływu na wyniki końcowe wyborów!
Tak tez proszę wszystkie Panie związane z WSR o wskazywanie swoich typów [w tym miejscu, w tym topiku] do dnia 29 lipca 2005 roku (piątku) i wtedy zostanie skonstruowana maszyna losująca!
A Panów proszę o lansowanie się!
Musimy zorganizować dla nich przemarsz w kostiumach i strojach wieczorowych!
Zorganizujemy w szkole pokaz!!