ulubiona piosenka z reklamy telewizyjnej

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Hendrix
Początkujący(a)
Początkujący(a)

ulubiona piosenka z reklamy telewizyjnej

Post autor: Hendrix » 24 lip (ndz) 2005, 20:01:46

Jaka jest wasza ulubiona piosenka z reklamy telewizyjnej?Moim absolutnymi faworytami są 2 piosenki: All Along The Watchtower, Jimiego Hendrixa( :D ) z reklamy Peugota, oraz Pasażer w wykonaniu Iggy Popa z reklamy Reddsa..."I'm a passenger singing la, la, la, la, la, la, la, la...''

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 21 sie (ndz) 2005, 14:02:58

U mnie to sie ciagle zmienia. W ostatnim czasie najbardziej Andreas Johnson - Glorious (Nutella) oraz Smolik i Mika - Om (Era Omnix).

Mam tez taka piosenke ktora przysiaglbym leciala w reklamie ale do konca nie moge dociec ktorej. Chodzi o kawalek Far far away. Swietna piosenka. Tyle tylko ze nie pamietam z jakiej reklamy. Kojarzyla mi sie z jakimis dzinsami. Jakies takie dziki zachod albo jakies harleyowe klimaty. Stawialem na Levis.

Odpadl raczej Dziki zachod bo to akurat byl kawalek grupy Stiltskin (wokalista Ray Wilson przeszedl pozniej do Genesis). W spocie 2 mlode amishki podkradaja porcieta staremu brodaczowi myslac ze to akurat jeansy jakiegos mlodszego kolezki (a on akurat kapie sie w spodniach)

Tak wiec dalej jestem w rozterce bo nie wiem z jakiej reklamy to kawalek. Sprawdzalem nawet specjalna zachodnia baze z piosenkami z reklam i tez bez efektu. Takze juz zaczynam watpic czy faktycznie jest to piosenka z reklamy. A moze wy cos wiecie na ten temat i mi pomozecie :roll: No jak towarzysze pomozecie? :mrgreen:

ODPOWIEDZ