QUASI-IMPREZA WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
andy
- Ekspert

netykieta
Istonie, kiedy jestem nieco roztargniony (or something like that) daję bardzo precyzyjne odpowiedzi.Havoc pisze:Andy tez powiedzial ze przemysli sprawe i da znac w przyszlym tygodniu
Jednakowoż Havocu, co się dzieje w realu, niech tam pozostanie, na forum głosu nie zabierałem. Nie mieszajmy (proszę) dwóch rzeczywistości.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Re: QUASI-IMPREZA WSR!
Wyraziłem chęć spotkania się w mniej oficjalnych okolicznościach niż "Impreza WSR" po szerokich konsultacjach ze społecznością Słuchaczy, z których wynikało (konsultacji, a nie Słuchaczy), że najbliższy czas to nie jest dobry czas na ogólnoszkolną imprezę oficjalną. Dlatego jeśli uda się Was skrzyknąć - chętnie wpadnę. Jak zwykle na godzinę. Albo dwie.Happy pisze:Inicjatywa wyszła od Sławka
Ostatnio zmieniony 26 lip (wt) 2005, 18:08:58 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Havoc
- Loża WSR

Quasi-Modo...?
Przepraszam Slawku ze to tak sie rozdmuchalo
ale wiesz jak zlecisz mi cos to juz sie postaram o rozglos
Mala perswazja sekretariatu i juz mamy glos Happy z info o imprezie
To ze teraz spotkanko ma charakter nieoficjalny nei znaczy ze ma byc malo osb i tylko jakies scisle grono
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHETNYCH!!!
Wpisujcie sie kto sie wbija! To bedzie mozna oszacowac jak bardzo "oficjalna" bedzie
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHETNYCH!!!
Wpisujcie sie kto sie wbija! To bedzie mozna oszacowac jak bardzo "oficjalna" bedzie
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Re: Quasi-Modo...?
Nic się nie stało. Już teraz wiem do kogo sie zwrócić, jeśli będę potrzebował tubyHavoc pisze:Przepraszam Slawku ze to tak sie rozdmuchalo
To bardzo mi się podoba. Po ilości osób będzie można oszacować jak bardzo "oficjalna" będzie ta impreza.Havoc pisze:Wpisujcie sie kto sie wbija! To bedzie mozna oszacowac jak bardzo "oficjalna" bedzie
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Tak jest lepiej. Zaufaj mi.
Tak jest lepiej. Zaufaj mi.Happy pisze:sw pierwsze słowo miało być impreza!!Co to za mody znuff grasują?? Taki był nasz zamysł jako slowo-klucz!
-
Havoc
- Loża WSR

Sławku nie lubisz Quasimodo? ;)
Zbyt mało kontrowersyjnie
Przygotujcie mi materiały agitacyjne a zrobie ambient media. A co tam niech mieszkancy stol(n)nicy dowiedza sie ze ludzie reklamy bawia sie w deche bez snobizmu przy tym
*
*hehe to prawie jak kampania spoleczna majaca na celu zmiane wizerunku branzy reklamowej jako snobow hehehe
*hehe to prawie jak kampania spoleczna majaca na celu zmiane wizerunku branzy reklamowej jako snobow hehehe
-
zyrafa
- Ekspert

może i ja bym sie pojawiła, ale to tylko w piątek, bo w tygodniu pracuję, rano wtaję, więc termin czwartokowy odpada.
Chyba to naprawde będzie kameralna imprezka. Aha -0 na świerzym powietrzu czy gdzies w jakiejś knajpie :>?
PS. Sławku, naprawd wyjeżdzas zjakoś niebawem?I nteresuje mnie, jakm to się w czasie rozkłada, bo narazie nie miałam czasu, a musze z tA moja pracą dyplomowa się zgłosić (najwczesniej dopiero po poniedziałku)- tzn. narazie na konsultacje :].
Chyba to naprawde będzie kameralna imprezka. Aha -0 na świerzym powietrzu czy gdzies w jakiejś knajpie :>?
PS. Sławku, naprawd wyjeżdzas zjakoś niebawem?I nteresuje mnie, jakm to się w czasie rozkłada, bo narazie nie miałam czasu, a musze z tA moja pracą dyplomowa się zgłosić (najwczesniej dopiero po poniedziałku)- tzn. narazie na konsultacje :].
-
Havoc
- Loża WSR

Z cala sympatia Zyrafko ale mam nadzieje ze sie nei sprawdzi to ze bedzie kameralna imprezkazyrafa pisze: Chyba to naprawde będzie kameralna imprezka. Aha -0 na świerzym powietrzu czy gdzies w jakiejś knajpie :>?
Pozdrowionka dla Zyrafki