QUASI-IMPREZA WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
moncia_wip
- Początkujący(a)

-
moncia_wip
- Początkujący(a)

-
Happy
- Wyrocznia WSR

Moncia jest tylko taki jeden problem a w zasadzie dwa! Nie mam dostępu do internetu w pracy (tylko do naszej strony) więc nie mam jak wysłać maili a poza tym mam strasznie dużo roboty bo rok szkolny się skończył. A nie mam nawet za bardzo kogo do tych maili posadzić!
Ale kto czyta forum ten wie! Może w końcu wszyscy się nauczą jak ich ominie kilka fajnych imprez!
A jak bierz Grecję! A co tam! Jak szaleć to szaleć!
Ale zaczynam się martwić, że jak nas tyle się wybiera to trzeba pomyśleć o jakiejś rezerwacji przynajmniej ze 3 stolików! Tam zawsze jest problem z miejscem....
Organizator Hav niech sie wypowie!
Ale kto czyta forum ten wie! Może w końcu wszyscy się nauczą jak ich ominie kilka fajnych imprez!
A jak bierz Grecję! A co tam! Jak szaleć to szaleć!
Ale zaczynam się martwić, że jak nas tyle się wybiera to trzeba pomyśleć o jakiejś rezerwacji przynajmniej ze 3 stolików! Tam zawsze jest problem z miejscem....
Organizator Hav niech sie wypowie!
-
Havoc
- Loża WSR

Achtung!
Wnimanje!
Attention!

Ok
Wypowiada sie mistrz ceremonii hehe. Jezu zrobiliscie ze mnie kozla ofiarnego (scapegoat - funiasty termin angielski)
Wiec po zapoznaniu sie z iloscia kto i komu ktory dzien pasuje oglaszam ze najlepszym rozwiazaniem bylby piatek. Wiem ze nie kazdemu on przypasuje ale lepiej zeby pasowal wiekszosci niz mieszosci
Dlatego juz teraz gotujcie sie na piatkowy wieczor i tak wlasnie starajcie sie zaplanowac sobie czas.
Co do godziny to trzeba ostro pomyslec bo jesli juz sie skrystalizuje liczba osob to trzeba takze pomyslec o jakiejs rezerwacji!!
Wnimanje!
Attention!

Ok
Wiec po zapoznaniu sie z iloscia kto i komu ktory dzien pasuje oglaszam ze najlepszym rozwiazaniem bylby piatek. Wiem ze nie kazdemu on przypasuje ale lepiej zeby pasowal wiekszosci niz mieszosci
Co do godziny to trzeba ostro pomyslec bo jesli juz sie skrystalizuje liczba osob to trzeba takze pomyslec o jakiejs rezerwacji!!
-
moncia_wip
- Początkujący(a)

-
moncia_wip
- Początkujący(a)