...więc kto już się zapisał? (ja) ;>
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Wyrocznia WSR
Różnica jest tylko w zakończeniu nauki. Jak zaczynasz we wrześniu to kończysz w czerwcu [wakacje lipiec-sierpień] a jak zaczynasz w październiku to kończysz w lipcu [wakacje sierpień-wrzesień].
Brat może donieść za Ciebie dokumenty, jeśli będzie umiał podać jaki masz (mniej więcej i tak na rozpoczęciu będą testy przydzielające do grup) poziom angielskiego i znajomość programów komputerowych.
I podaj bratu jaki tryb (dzienny czy zaoczny, jaka specjalizacja, i czy od września czy od października)
Brat może donieść za Ciebie dokumenty, jeśli będzie umiał podać jaki masz (mniej więcej i tak na rozpoczęciu będą testy przydzielające do grup) poziom angielskiego i znajomość programów komputerowych.
I podaj bratu jaki tryb (dzienny czy zaoczny, jaka specjalizacja, i czy od września czy od października)
-
- Nowy(a)
Witam wszystkich, jestem tu nowy, zamierzam złożyć papiery na Studio Grafiki. Przekonał mnie Bjork i opinie forumowiczów. Myślę że to jest jedyna szkoła w Polsce która pomoże mi rozwinąć umiejętności praktyczne, moje zainteresowania. Mam kawałek do Warszawy, nie wiem jak się tam zaaklimatyzuję ale jestem optymistą, będzie ok
Szczerze to brak tytułu po ukończeniu WSR wcale mi nie przeszkadza, za rok mogę podjąć naukę ekonomii na dobrych studiach zaocznych.
Grafika i fotografia, reklama... chcę poszerzać wiedzę na ten temat.
Pozdrawiam Serdecznie i do zobaczenia we wrześniu
Szczerze to brak tytułu po ukończeniu WSR wcale mi nie przeszkadza, za rok mogę podjąć naukę ekonomii na dobrych studiach zaocznych.
Grafika i fotografia, reklama... chcę poszerzać wiedzę na ten temat.
Pozdrawiam Serdecznie i do zobaczenia we wrześniu
-
- Czasami coś napisze
Elo elo elo... Witam
ciekaw jestem ile ludków jest zapisane na strategie reklamy i pr..
...oczywiście od Września czy jestem jedyny ?? ??
...oczywiście od Września czy jestem jedyny ?? ??
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
no mi od wyjscia z domu do powiedzenia "hej" pierwszym osobom w WSR zabiera to srednio od 48 do 55 minut (zalezy od swiatel). Gitt nie jest ale wpadam w tram do Metra Ratusz( pl. Bankowy) a z tamtad juz 24 minuty albo 26 i jestem na miejscu na Imielinie. 7 minut dreptania do WSR-u i voila jestem na miejscu Gdyby nie metro to mozna by harrakiri popelnic bo jeszcze mnie nie zrylo az tak zebym z buta probowal dojsc do WSR-u z domu. Swoja droga ciekawe ile by mi to zajelo mzoe kiedys warto sprobowac w ramach Nocnego Maratonu Hardcorowego ... hmm ciekawe ile kilosow jest od Pol Mokotowskich na Imielin
-
- Nowy(a)
-
- Zaczyna działać
Ja Cię pocieszę...
Do naszej szkółki mam okolo 300km... Może to poprawi Ci samopoczucie w stosunku do mnie do szkoły masz żabi skok