Wybory Mistera Szkoły
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
moncia_wip
- Początkujący(a)

-
sinar
- Loża WSR

Dokladnie Yarlan a co se bedziesz
My z Seize nie startujemy z powodow regulaminowych.
Konkurs jak widac w uspieniu. Jak znam zycie to polowy ludzi nie bedzie bo juz absolwenci. Czesc nie dotrze a reszta zacznie od pazdziernika. Zaraz zaraz a moze dlatego powinienes wystartowac Yarl
No nie nie ma co przeciez takie zawody nei beda w pelni reprezentatywne
To lepiej nie startuj
A co se bedziesz 
Konkurs jak widac w uspieniu. Jak znam zycie to polowy ludzi nie bedzie bo juz absolwenci. Czesc nie dotrze a reszta zacznie od pazdziernika. Zaraz zaraz a moze dlatego powinienes wystartowac Yarl
-
seize
- Loża WSR

Mam wrazenie ze Ciebie Si to jeszcze komisja mogla by jakos podciagnac ale ja to co najwyzej moge w wiekszosci konkursow robic albo wylacznie za maskotke albo za jakas sierotke przy losowaniu hyhy albo za osobe wchodzaca w sklad komisji niczym ta na losowaniu Lottosinar pisze:My z Seize nie startujemy z powodow regulaminowych.
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Jestem, wróciłam, czuwam. Mysha ja też mam czasami wakacje!
Już dostałam zdjęcie Liska, muszę spotkać się z grafikami asystentkami i w końcu sfinalizować sprawę i porozsyłać do Was. Może zaczną w końcu wracać dziewczyny z wakacji bo mam na razie tylko 5 zgłoszeń a to trochę mało jak na wybory! Także Drogie Panie cierpliwości! Pozdrawiam!
-
Havoc
- Loża WSR

-
Happy
- Wyrocznia WSR

Konkurs wypali! Nie ma wyjścia, tylko naprawdę w wakacje jest za mało ludzi na tym forum! Czekam na powrót forumowiczów, jak będa sprawdzać rozpoczęcia roku to i tu może zajrzą!
[musimy tylko odświeżać temat systematycznie!!!!] I całe to głosowanie będzie przeniesione na październik!
Nie mamy chyba innego wyjścia! Niech wrócą wielbicielki także innych WSR-owiczów, bo na razie zgłaszają się wielbicielki tylko jednego! A musi być sprawiedliwie!

-
Happy
- Wyrocznia WSR

Nie Si! Zadaję 20 pytań kontrolnych, składających się z różnych danych osobowych i innych znaków rozpoznawczych! To może zrobię w szkole urnę i będą wrzucać swoje głosy przy komisji!! A do tego wynajmę słynnego posła detektywa, żeby mi przypadkiem nikt przy głosowaniu nie kombinował i nie sfałszował wyników i będziemy pobierać odciski palców !!
Ludzie to tylko zabawa!! Trudno nie mam już pomysłów na więcej zabezpieczeń! Fotki pójda przez maila a głosowanie nie wiem. Nie mogę wszystkich podejrzewać o oszustwa!! Cały czas myślę.... jakby to jeszcze ulepszyć

-
sinar
- Loża WSR

-
Happy
- Wyrocznia WSR

Niestety są to dane poufne, objęte całkowitą tajemnicą mojej MemoryFine!sinar pisze:20 pytan kontrolnych?
Chętnie, chętnie cały czas Ci to proponowałam! Jako niestartujący w wyborach masz do tego całkowite prawo [moralnesinar pisze:Oki to ja sie moze skusze i sprawdze ten system zabezpieczen.
Ale tak na serio to czekam na większą ilość zgłoszeń, wtedy roześlę maile z kandydatami i myślę, że wybory potrwają niestety do października! Kiedy wszystkie zbłąkane niewiasty powrócą na łono WSR!
Także dziewczyny cierpliwości, mamy zastój, ale nie odwołujemy prestiżowego konkursu!