...więc kto już się zapisał? (ja) ;>
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
Jesli nie masz zaleglosci wobec Skarbowki i Zusu to od Cimoszki bylabys zdecydowanie lepsza! Nie glosila pogladow autorytarnych i rasistowskich to od Toilet Ducka lepsza bys tez byla Nie byla za Lukaszenka i nie lubila piosenki Polske trzeba Zlepperowac to bys byla lepsza od naczelnegoale mulata Nie wygladala jak Large z rodziny Addamsow to lepsza niz Giertenstein. No i nie byla Borowka i nie miala odstajacych uszu to tez masz szanse itd. itp. Ale wiesz co masz duuuze szanse bo dotychczas objawow choroby zwanej "syndrom polityka" nie stwierdzilem
-
- Wyrocznia WSR
Dziękuję Ci za wiarę we mnie! A ja myślę, że byłabym przede wszystkim sprawiedliwa, wyrozumiała, licząca się ze zdaniem Narodu, nieuległa wobec innych, tolerancyjna, dbająca też do dobro biednych a nie tylko najbogatszych kluczyków i nie myślałabym tylko o własnych korzyściach! I nie należałabym do żadnej z tych nudnych partii pol.
-
- Loża WSR
-
- Wyrocznia WSR
Strzeżonego Pan Bóg strzeże! Lepiej być podejrzliwym niż znosić konsekwencje niedopatrzenia jakiejś kwestii! A bojaźliwa, ej chyba nie.... Ja przynajmniej nie znam się od tej strony oddalając się w środku nocy od rozśpiewanej gromadki [poogniskowej] i udając się samotnie do ciemnego lasu....seize pisze: Tyle ze bojazliwa i podejzliwa tez co nie co przy tym Hry Hry
-
- Loża WSR
No masz heh czyzbym to ja mial jednak jakiegos spiega tu zainstalowanego hry hry Ale zeby jak zwykle sie doczepic to powiem : ja tylko cytowalem i taki bylo w orginale - watek 'merlina' pojawil sie wczesniej a potem bylo krotkie przyomnienie w ktorym to takie wlasnie stwierdzenie padlo - ot kontekst zostal pozostawioy do wiadomosci niepublicznej ale ech tych plotek ostatnio krazy to nic sie ukryc nie da
.. nio prosze mowilem ze juz inne przydomki dochodza - teraz jest jeszcze 'niegrzeczny' hyhyhy
.. nio prosze mowilem ze juz inne przydomki dochodza - teraz jest jeszcze 'niegrzeczny' hyhyhy
-
- Loża WSR
Sama nazwa partii powinna mowic ze tyle ilu czlonkow tylu przewodniczacych. Wszak Wszyscy Sa Rowni! Ewenement na skale polityczna swiata!Havoc napisał:
WSR - "Wszyscy Są Równi"?
A kto będzie przewodniczącym partii?? Trzeba wybrać jakieś prezydium!
widze ze nei tylko m itxty Kazika sie podobaja....kiedy nie ma w domu dzieci to jestesmy niegrzeczni....
-
- Loża WSR