Początek roku vs. UBIÓR !!!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Maker
- Zaczyna działać

Początek roku vs. UBIÓR !!!
To pytanie pewnie pojawia sie przed kazdym rozpoczeciem roku szkolnego... A mianowicie: jaki ubior obowiazuje??? Czy musimy sie pakowac w tzw. "gangi"???
czy wystarczy koszula i jeansy? 
-
sinar
- Loża WSR

Ten problem pojawia sie co roku. Oto rozterki rocznika 2003 z dolaczona ankieta. Jak zwykle okraszone typowym dla nas humorem
Tylko szkoda ze niestety nie ma juz niektorych obrazkow. Ale i tak warto zajrzec
www.szkolareklamy.pl/ftopic-174-0-days0 ... icial.html
www.szkolareklamy.pl/ftopic-174-0-days0 ... icial.html
-
Ato
- Zawsze coś napisze

teraz to na rozpoczecie bym napewno wpadl w garniturze, najlepiej zielonym i rozowa koszula pod spodem, wtedy bym juz po pierwszym spotkaniu byl rozpoznawalny.
to byl jeden z moich pierwszych jak nie pierwszy temat
hmm, ze tak stare posty jeszcze istnieja, po prostu pernamentna inwigilacja.Ten problem pojawia sie co roku
to byl jeden z moich pierwszych jak nie pierwszy temat
-
sinar
- Loża WSR

Coz tak moja rola tutaj. Jestem po prostu ucielesnieniem zbiorowej (pod)swiadomosci forumAto pisze:pernamentna inwigilacja
-
sinar
- Loża WSR

Mowimy oczywiscie oczywiscie o tzw ForumMemory? Hap z calym szacunkiem ale to zapewne jedyna kategoria w ktorej jestes bez szans. Dlaczego? 1. Podobno czytasz pierwsze 8 linijek
2. Masz za krotki staz. Ja pamietam same poczatki pustelnie czy jak wolisz big bang obecnego Forum (wrzesien/pazdziernik 2003)
Mowiac krotko jestem tu juz od przedwojnia i pamietam wszystko