Ja nie mowie, ze Ty myslisz tylko o jednym tylko ze Sigmudowi wszystko sie z jednym kojarzylo!Freud pisze: Ja nie myśle tylko o jednym![]()
(prosze bez wyciągania jakich kolwiek myśli na mój temat
Impreza oficjalna inaugurująca rok szkolny 2005/2006
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
zyrafa
- Ekspert

to i ja sobie pozwole na drobny offtopick :]. ten 17/18 to chyba dla zaocznych, jakos po tym będzie dla dziennych? E no
ja sie teraz broni, pod warunkiem, że mi pani dyrekor przyjęła podanie, z prośba o przełużenie terminu do 5 września
. Jakby na to nie patrzeć, chyba część kreatywną pracy mam za sobą- pozostała nieszczęsna teoria, ale już trochę mam. jadę sobie jutro do szkoły, złapać sławka, bo od wtorku trzyma kawałek mojej pracki. Licze na to, że przeczytał i mi jutro( tzn. juz dzisiaj, bo jest już czwartek) coś na ten temat powie. Kurcze, że tesz do środy się nie wyrobiłam i będę musiała nad morz w poniedziałek ruszyć i dobić do mojej ekipy, noooo.
Co do niepodzianki... hehe, a to byłoby dobre Sinarku.
ja wiem, że nie miejsce, a ludzie się liczą... jeszcze sie pomyśli, bo fajno by było nowu kochane morduńki zobaczyć :*
Co do niepodzianki... hehe, a to byłoby dobre Sinarku.
ja wiem, że nie miejsce, a ludzie się liczą... jeszcze sie pomyśli, bo fajno by było nowu kochane morduńki zobaczyć :*
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Żyrcia te obrony to dzienne i zaoczne!
Look!
http://www.szkolareklamy.pl/ftopic-2947-15.html
A co do Sławka to dziś będzie bardzo zajęty no chyba, że po południu po rozpoczęciach roku!
Zaraz zaczynamy nowiutki rok szkolny!
Look!
http://www.szkolareklamy.pl/ftopic-2947-15.html
A co do Sławka to dziś będzie bardzo zajęty no chyba, że po południu po rozpoczęciach roku!
Zaraz zaczynamy nowiutki rok szkolny!
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Wiciu wpadniesz na trochę! Nie odmówisz sobie tej przyjemności, żeby na nas wszystkich jeszcze raz popatrzeć!
Rozmawiałam dziś z Władzą Naczelną i jak się da to wszytkie obrony będą w sobotę i już post factum możecie się bawić! A jak się nie uda wszystkich jednego dnia to tak, żeby w niedzielę były trochę później nie od samego rana! Dacie radę. Czekamy na wszystkich! Obecność obowiązkowa!