Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
Kesonex
- WSR Guru
autor: Kesonex » 06 wrz (wt) 2005, 12:54:51
seize pisze:Kesonex pisze:Zle rozumiesz chodzi o to aby to rzucic w cholere jasna!!
No prosze - to moze teraz Wy sobie pogadacie i lepiej sie dogadacie majac podobne nastawienie
Taaa tylko ja rzuce jak mi sie dziecko urodzi:)
-
Kesonex
- WSR Guru
autor: Kesonex » 06 wrz (wt) 2005, 12:56:47
BTW nie wierze w zadne ksiazki pigulki tabletki pomoc lekarska....
ALbo rzucisz z chwili na chwile albo nei nei ma czegos takiego jak nie palenie przez tydzien pozniej znow zaczecie tego samego.....
ALbo rzucasz albo nie!!
Ot co:)
-
seize
- Loża WSR
autor: seize » 06 wrz (wt) 2005, 13:02:39
Lolson pisze:tylko się nie obraź jak kolega seize.
Wybacz ale bym sie na kogos obrazil to nie takich prostych rzeczy trzeba - odmiennoc w zdaniu to nie zaden powod do obrazenia sie.
Kesonex pisze:Taaa tylko ja rzuce jak mi sie dziecko urodzi:)
No wlasnie duza czesc osob palacy ma jakis punkt w ktorym wyznacza sobie koniec palenia - koniec ktory jest mozliwy z uwagi na jakies czynnik emocjonalny itd.
A ksiazeczki moga zrobic wrazenie, moga tymczasowo cos zmienic, dac fascynacje czyms - ale nie zmienia nigdy w pelni czlowieka i jego poejscia ...
-
Kesonex
- WSR Guru
autor: Kesonex » 06 wrz (wt) 2005, 13:09:10
Zgadzam sie z seize.....dokladnei tak wazne jest to aby obrac sobie jakis cel misje koniec tego wszystkiego i rzucic z chwili na chwile nei ma czego takiego jak jeszcze jeden mi nei zaszkodzi albo rzucasz albo aplisz wybor nalezy do ciebie....
A wszelkie inne zdjecia praca artykuly nagabywanie przez osoby nei palace nei pomoge jest to tylko i wylacznie silna wola i psychika inaczej nici z postanowienia!!
Ot co:)
-
Lolson
- Nowy(a)
autor: Lolson » 06 wrz (wt) 2005, 15:17:15
- "jest to tylko i wylacznie silna wola i psychika inaczej nici z postanowienia!!" -
napweno potrzebna jest dezyzja, ale silna wola tylko przeszkadza w przedsięwzięciu. Im bardziej będziesz inwestował silną wolę, tym większa wagę dodajesz papierosowi. a po co? to tylko gówno które nic a nic tobie nie daje, tylko odbiera...
-
Kesonex
- WSR Guru
autor: Kesonex » 06 wrz (wt) 2005, 15:35:38
Ale po co w to wnikasz wodka tez twoj wrog a lejesz go w morde:)
-
seize
- Loża WSR
autor: seize » 06 wrz (wt) 2005, 16:09:46
Lolson pisze:napweno potrzebna jest dezyzja, ale silna wola tylko przeszkadza w przedsięwzięciu. Im bardziej będziesz inwestował silną wolę, tym większa wagę dodajesz papierosowi. a po co? to tylko gówno które nic a nic tobie nie daje, tylko odbiera...
Hmm ciekawa teoria - silna wola przeszkadza
Wieksza wage papierosowi? A moze nie jemu tylko sobie pokazuje sie swoja slabosc i jej sile do prostej rzeczy - a jak wiadomo te proste rzeczy maja najwieksza moce i sprawiaja najwieksze trudnosci niejednokrotnie.
A z tym nic nie daje to jak mowielem - powtarzalnosc mlota pneumatycznego - Tobie nie innym tak czy to iluzorycznie czy tez nie to juz moze inna kwestia - ludzie maja swoje jak mowilem fetysze, nawyki, wiare w rozne elementy, przesady itd i ustawiczym mowieniem nikt tego nie wykrzewi - bo liczysie ze im to cos daje 'pozytywnego' :]
-
Kesonex
- WSR Guru
autor: Kesonex » 06 wrz (wt) 2005, 16:25:49
Ja np: lubie pic wino z damskiego obcasa:)
-
seize
- Loża WSR
autor: seize » 06 wrz (wt) 2005, 16:39:11
No a ja spijac deszcz z kobiecej szyi - i takie z pozoru nic nie dajace rzeczy urozmaicaja nasze zycie ktore wiecznie trwac nie bedzie
Ale jak sie pomysli co to z tym deszczem spada i jak to moze byc niezdrowe to tez mozna tyrady pisac na ow czynnosc
Hry Hry Hry
-
Lolson
- Nowy(a)
autor: Lolson » 06 wrz (wt) 2005, 16:39:45
Kesonex pisze:Ale po co w to wnikasz wodka tez twoj wrog a lejesz go w morde:)
a co ci chodzi?
Co ma piernik do wiatraka?
-
seize
- Loża WSR
autor: seize » 06 wrz (wt) 2005, 16:48:33
Lolson pisze:Co ma piernik do wiatraka?
Jak to tos kiedys stwierdzil :
Wiatrak (młyn) + ziarna przenicy -> mąka -> (piekarnia) mąka + inne składniki -> piernik
Alkohol to substancja rowniez powodujaca uzaleznienia i wplywajaca destrukcyjnie na czlowieka i np. na jego watrobe; jest plynem z ktorym ciezko jest osobie uzaleznionej sie rozstac
-
Lolson
- Nowy(a)
autor: Lolson » 06 wrz (wt) 2005, 16:48:56
seize pisze:Lolson pisze:napweno potrzebna jest dezyzja, ale silna wola tylko przeszkadza w przedsięwzięciu. Im bardziej będziesz inwestował silną wolę, tym większa wagę dodajesz papierosowi. a po co? to tylko gówno które nic a nic tobie nie daje, tylko odbiera...
Hmm ciekawa teoria - silna wola przeszkadza
Wieksza wage papierosowi? A moze nie jemu tylko sobie pokazuje sie swoja slabosc i jej sile do prostej rzeczy - a jak wiadomo te proste rzeczy maja najwieksza moce i sprawiaja najwieksze trudnosci niejednokrotnie.
A z tym nic nie daje to jak mowielem - powtarzalnosc mlota pneumatycznego - Tobie nie innym tak czy to iluzorycznie czy tez nie to juz moze inna kwestia - ludzie maja swoje jak mowilem fetysze, nawyki, wiare w rozne elementy, przesady itd i ustawiczym mowieniem nikt tego nie wykrzewi - bo liczysie ze im to cos daje 'pozytywnego' :]
seize...przeciez ja nikomu nie chcę nic wmówić lub kogoś zmienić...
kto chcę, wyciągnie z tego co zechce...kto ma ochotę się od palenia uwolnić, ten niech to zrobi, kto nie, ten niech pali sobie dalej...co mi do tego? ktos tutaj podal temat a ja tylko dodaje swoje doświadczenia...i tyle
-
Lolson
- Nowy(a)
autor: Lolson » 06 wrz (wt) 2005, 16:53:47
to co chłopacy, chcecie czy nie chcecie rzucic palenie
-
Kesonex
- WSR Guru
autor: Kesonex » 06 wrz (wt) 2005, 16:55:26
Lolson pisze:to co chłopacy, chcecie czy nie chcecie rzucic palenie
Nie chce nie musze pale bo lubie kiedys za to bekne ale trzymam strone Seize
Niestety:)