Sesja letnia 2005! Informacje!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Wyrocznia WSR
Uwaga wszystkie osoby, które przystąpiły w czerwcu do obrony pracy dyplomowej!!
Ze względu na fakt, że mieliście wymieniane legitymacje szkolne na nowe druki musicie dostarczyć dodatkową fotografię!!
(gdyż potrzebne są dwie fotografie do dyplomu i świadectwa!)
Forumowicze przekażcie dalej informację osobom, które broniły prace!!!
Ze względu na fakt, że mieliście wymieniane legitymacje szkolne na nowe druki musicie dostarczyć dodatkową fotografię!!
(gdyż potrzebne są dwie fotografie do dyplomu i świadectwa!)
Forumowicze przekażcie dalej informację osobom, które broniły prace!!!
-
- Wyrocznia WSR
Jesteśmy właśnie z Neemą w Pałacu Kultury na wystawie Mózg....
Ale, że tu też jest internet to musiałyśmy sobie zajrzeć na stronkę....
Bugs nie wiem jeszcze jak będę w szkole w poniedziałek, zdjęcie możesz donieść po prostu do szkoły, ale jak chcesz mnie zobaczyć to na pewno będę gdzieś tak 14-16!
Pozdro z PKiN!
Ale, że tu też jest internet to musiałyśmy sobie zajrzeć na stronkę....
Bugs nie wiem jeszcze jak będę w szkole w poniedziałek, zdjęcie możesz donieść po prostu do szkoły, ale jak chcesz mnie zobaczyć to na pewno będę gdzieś tak 14-16!
Pozdro z PKiN!
-
- Wyrocznia WSR
-
- Wyrocznia WSR
Uwaga!!! Grupy dzienne I roku!!!
Brakuje mi wielu indeksów!! Bardzo proszę o jak najszybsze dostarczenie ich do szkoły, gdyż właśnie trwa ich zaliczanie!!
Indeks należy złożyć bez względu na to czy już się odbyło praktyki czy też nie! Należy go złożyć także jak brakuje nawet jakiegoś wpisu!!
Uwaga sprawa pilna!!
Brakuje mi wielu indeksów!! Bardzo proszę o jak najszybsze dostarczenie ich do szkoły, gdyż właśnie trwa ich zaliczanie!!
Indeks należy złożyć bez względu na to czy już się odbyło praktyki czy też nie! Należy go złożyć także jak brakuje nawet jakiegoś wpisu!!
Uwaga sprawa pilna!!
-
- Wyrocznia WSR
Czy mam umieścić te osoby na forum z imienia i nazwiska??
Nadal brakuje mi indeksów!!
Minęły już ponad 2 miesiące od ostatecznego terminu ich złożenia!
Robię klasyfikację semestru i jak gdzieś zabraknie mi jakiejś oceny a indeks nie został złożony zostanie wpisane to na niekorzyść ucznia!!!!
Przekażcie to osobom z którymi macie kontakt! Z I roku grup dziennych brakuje jeszcze wielu indeksów!!!
Nadal brakuje mi indeksów!!
Minęły już ponad 2 miesiące od ostatecznego terminu ich złożenia!
Robię klasyfikację semestru i jak gdzieś zabraknie mi jakiejś oceny a indeks nie został złożony zostanie wpisane to na niekorzyść ucznia!!!!
Przekażcie to osobom z którymi macie kontakt! Z I roku grup dziennych brakuje jeszcze wielu indeksów!!!