Sama wywnioskowałam! Szpieg z krainy dreszczowców!burak pisze:Spytaj sie am, a powie Ci kim jestem
Dyplomy wrzesień 2005 r.
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
zyrafa
- Ekspert

wiem, że babcia jest fajna
to równa babeczka. Skłonna była przyjechać na Imielin aby przywieść moją pracę, a co najważniejsze PIERWSZY RAZ METREM JECHAŁA
. Nom i tutaj jestem z siebie dumna, że dzięki mnie doszło do takiej babcinej podróży.
Babcia bała się wczesniej metra, a teraz uważa go, za komfortową komunikację miejską.
PS. nie wiem czy na płycie moja praca dyplomowa jest poprawnie wykonana. Mam oddzielnie część tekstową, oddzielnie załączniki, oddzielnie stronę główną i spis treści. Mam nadzieję, że wszystko jest prawidłowo zapisane.
Ja dzisiaj rano z nad Morza wróciłam, pogoda bardzo ładna, troszkę odpoczęłam i teraz moge się do obrony szykować
.
PS2. jak mam ustalić sobie termin obrony? Wolałabym 17 (sobota - zeby pozniej na imprezke szkolną wpasc) i czy w tym celu konieczna jest moj przyjazd do szkoly, czy moge np. zadzwonic, albo nie wiem co :].
Babcia bała się wczesniej metra, a teraz uważa go, za komfortową komunikację miejską.
PS. nie wiem czy na płycie moja praca dyplomowa jest poprawnie wykonana. Mam oddzielnie część tekstową, oddzielnie załączniki, oddzielnie stronę główną i spis treści. Mam nadzieję, że wszystko jest prawidłowo zapisane.
Ja dzisiaj rano z nad Morza wróciłam, pogoda bardzo ładna, troszkę odpoczęłam i teraz moge się do obrony szykować
PS2. jak mam ustalić sobie termin obrony? Wolałabym 17 (sobota - zeby pozniej na imprezke szkolną wpasc) i czy w tym celu konieczna jest moj przyjazd do szkoly, czy moge np. zadzwonic, albo nie wiem co :].
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Zyrcia generalnie pani Dyrektor rozpisuje terminy obron. Sama raczej nie ustalisz, jest to dość skomplikowana procedura rozpisywania tego, żeby ustalić to tak aby kolejno wykładowcy szli jako promotorzy a zaraz potem jako recenzenci i nie mieli okienek! A są przecież 3 osobyi w komisji! Układa to się jak puzzle! Ale postaram się czuwać nad rozpisywaniem godzin, żeby mieć na względzie to, że jest impreza! Ale [jak to w życiu bywa] wszystkich nie da się usczęsliwić, niestety niektórzy pewnie już z obrony prosto do NewDeepa pojadą, ale dacie radę młodzi jesteście!
Wierzę w Was i trzymam kciuki!!! Mocno!
A godziny obron Wam tu umieszczę w tym topiku jak już będą znane!!!!
A godziny obron Wam tu umieszczę w tym topiku jak już będą znane!!!!
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
zyrafa
- Ekspert

ale pogode miałam świetna nad Morzem
. Trochę wiało, ale ogólnie miodzio.
Babcia i tak jechała do warszawy- musiała coś załatwić, więc przy okazji dostarczyła moją pracę dyplomową
. Dzięki mnie pierwszy raz metrem jechała
i to dopiero jest coś fajnego, a moja babcia to nieźle się trzyma. Prawda Happy? Wogóle to babcia opowiedziała mi, jak ciepło zostrała przyjęta przez wszystkich, że nie było problemu, że wogóle cacuni
.
Babcia i tak jechała do warszawy- musiała coś załatwić, więc przy okazji dostarczyła moją pracę dyplomową