Wybory Mistera Szkoły
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Zyrcia a nie dostalas ich jeszcze???? Przeciez poszly do Ciebie!!! Jak nie doszły to weź mi jeszcze raz wyślij maila ze swoim adresem!! Koniecznie!!
dis. Napisz mi w mailu imię nazwsiko i grupę a ja sobie to zweryfikuję w swojej pamięci i wyślę Ci fotki!! Głosujeśz wtedy na 3 panów, podając ich numery!
A dla niektórych kobiet liczy się nie tylko uroda, ale szeroko pojmowana męskość i dlatego w kilka dziewczyn rozmawiałyśmy wczoraj o tym i po ognisku wiemy już na kogo oddamy swój jeden głos! Na kogoś, kto jest prawdziwym facetem i potrafi rozpalić ognisko i dorzucać do niego drewna i w ogóle nie trzeba go o to prosić! Tacy powinni być faceci! Uczcie sie chłopaki bo kobiety takich szanują!
Dziękuję w imieniu dziewczyn! Zainteresowany będzie wiedział o kogo chodzi! Koziołki to porządne chłopaki są!
dis. Napisz mi w mailu imię nazwsiko i grupę a ja sobie to zweryfikuję w swojej pamięci i wyślę Ci fotki!! Głosujeśz wtedy na 3 panów, podając ich numery!
A dla niektórych kobiet liczy się nie tylko uroda, ale szeroko pojmowana męskość i dlatego w kilka dziewczyn rozmawiałyśmy wczoraj o tym i po ognisku wiemy już na kogo oddamy swój jeden głos! Na kogoś, kto jest prawdziwym facetem i potrafi rozpalić ognisko i dorzucać do niego drewna i w ogóle nie trzeba go o to prosić! Tacy powinni być faceci! Uczcie sie chłopaki bo kobiety takich szanują!
Dziękuję w imieniu dziewczyn! Zainteresowany będzie wiedział o kogo chodzi! Koziołki to porządne chłopaki są!
-
zyrafa
- Ekspert

doszły foty
. Nie ta pocztę sprawdziłam. Myślałam, że wysłałam zgłoszenie z konta na wp.pl :].
Już zagłosowałam na 3 kandydatów. Cięszki wybór- oj cięszki
PS. ja jestem naprawde ciekawa, kim jest ten sławny Tomasz, zwany Liskiem
. Może któraś dziewczyna napisze tutaj jego numerek na liście? Nie wiem w jaki inny sposób moge sie tego dowiedzieć 
Już zagłosowałam na 3 kandydatów. Cięszki wybór- oj cięszki
PS. ja jestem naprawde ciekawa, kim jest ten sławny Tomasz, zwany Liskiem
-
zyrafa
- Ekspert

OK. Tak myslałam
. Nom, ale ja już zagłosowałam i wczoraj e-mail poszedł do Ciebie :]. Jestem poprostu ciekawa Liska, bo jakoś nie mogę sobie imienia, nazwiska i pseudonimu do osoby dopasować. Wogóle to jestem mile zaskoczona, że na liście znalazł się chłopak, o którym pisałam, ale go nie zgłosiłam, bo danych nie znam. Może to ten Lisek
. W kadym razie to miłe zaskoczenie.
To ja czekam Happy na e-maila od Ciebie
. Oczywiście napisałam z aga-gm@o2.pl 
To ja czekam Happy na e-maila od Ciebie
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
Happy