Horoskop
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zaczyna działać
-
- Zawsze coś napisze
hmm.. ostatnio udalo mi sie przekonac kilka osob do hiszpanskiego,sinar pisze: Ato oto Twoja charakterystyka
Masz duże ambicje. Potrafisz przekonać otoczenie do swoich argumentów. Odznaczasz się zdolnościami przywódczymi i możesz zajmować wysokie stanowiska zawodowe. Jeśli nie mozesz spełnić swoich marzeń, wtedy chętnie podejmujesz się pracy społecznej i tu szybko osiągasz sukcesy. Na co dzień masz pogodne usposobienie i jesteś życzliwie ustosunkowany do innych ludzi. W przypadku większych niepowodzeń przeżywasz stany depresji nerwowej, a w sytuacjach trudnych często oddajesz pole bez walki.
jestem pogodnie usp. i zyczliwie ... (przynajmniej tak mi sie zdaje ),
czasem zdaza mi sie czegos nie dokonac gdy wydaje mi sie ze jestem na straconej pozycji ,
o przywodstwie, sukcesach spolecznych i depresjach nic mi jak narazie nie wiadomo,
znasz moze numery totka na przyszly tydzien?
a tak z zupelnie innej beczki, patrzac na rok waszego urodzenia czuje sie jak staruszek , czy jest ktos z lub urodzony przed '80?
-
- akademiareklamy.edu.pl
-
- akademiareklamy.edu.pl
nie dąsaj się, może przez jezdnie Cię przeprowadzałem albo babki z piasku lepiłem - w końcu należałem do klubu niewidzialnej ręki; staruszki sie przez pasy przenosiło, makulaturę zbierało itp.; gorzej jak człowiekowi było nie po drodze, wtedy się taka staruszka strasznie wyrywała - kilka razy trzeba było ją łapać, aż zrozumiała, że w złą stronę idzie
-
- Loża WSR
No pewnie. A w Radomiu w 76 to kto działał. Bo ogólnie rzecz biorąc to ja chińskim tygryskiem jestem. Chce ktoś pobrykać?Ato pisze: a tak z zupelnie innej beczki, patrzac na rok waszego urodzenia czuje sie jak staruszek , czy jest ktos z lub urodzony przed '80?
A kontynuując licytację ktoś może się przed 70-tym urodził?
-
- WSR Guru
Ja jestem 81 wiec chyba raczej ci nei pomoge;]Ale zawsze moge cie wesprzec duchowo....sinar pisze:No pewnie. A w Radomiu w 76 to kto działał. Bo ogólnie rzecz biorąc to ja chińskim tygryskiem jestem. Chce ktoś pobrykać?Ato pisze: a tak z zupelnie innej beczki, patrzac na rok waszego urodzenia czuje sie jak staruszek , czy jest ktos z lub urodzony przed '80?
A kontynuując licytację ktoś może się przed 70-tym urodził?
-
- Loża WSR
No zależy kto jakiego wyznania jest. Dla ateisty tydzień zaczyna się w poniedziałek, dla katolika w niedzielę, dla Żyda w sobotę, dla muzułmanina w piątek, a są jeszcze buddyści hinduiści i inni. Dlatego tak trudno zaplanować sesję w ONZ. Każdemu tydzień zaczyna się w inny dzień zależnie od tego jaki dzień święci i jakiego jest wyznania. Tak czy inaczej wygląda na to że mam dużo czasu do końca tygodnia. Poza tym horoskop celtycki mnie w tym tygodniu nie rajcuje. Jeśli coś będzie to pewnie chińszczyzna.she pisze:no i?sinar pisze:W przyszłym tygodniu weźmiemy się za horoskop celtycki.
juz jest przyszly tydzien...
Np.Mata Hari urodziła się w 7.08.1876 i była Szczurem (nie mylić z knurem)