Impreza oficjalna inaugurująca rok szkolny 2005/2006
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
seize
- Loża WSR

Temat ten zostal poruszony TUTAJ. Sadze ze na chwile obecna to warto sie skupic na rodzajach muzyki tak by mozna bylo przekazac informacje/przedyskutowac etc z DJ-em. Zatem jezeli macie jakies uwagi to migusiem je w tamtym temacie rzucajcie ...krakolcia pisze:ja mam takie pytanko, czy wiecie cosik milusinscy moi o jakiejś liście utworów którą to podobno sami tworzymy na rzecz zbliżającej się wielkimi krokami imprezy![]()
![]()
![]()
osobiście nie doszperałam sie takiego topica, a rzeczy takie własnie rozpowiadał nie kto inny jak Sławex - pozdrawiam
Ja osobiscie wnosil bym jeszcze o jakies rozne 'standardy' w wersjach czy to scoverowanych czy tez zremixowanych na clubowa modle.Summa summarum poki co wychodzi ze padly glosy za club/house i ogolne taneczne klimaty - czyli pozwole sobie zaryzykowac stwierdzenie dance/pop.
-
seize
- Loża WSR

Niom ale od razu mowie ze lepiej skubic sie bardziej na gatunku muzycznym - owszem przyklady np. zespolow mile widziane choc teraz to juz niczego nie mozna obiecac 
Jak narazie klasyfikuje to jako club / house / dance / pop / rock na zasdzie ze rozne rzeczy np w formie coverow i remixsow zdatnych do tanca i zabawy, za zakresu utworw z 80/90/00.
Jak narazie klasyfikuje to jako club / house / dance / pop / rock na zasdzie ze rozne rzeczy np w formie coverow i remixsow zdatnych do tanca i zabawy, za zakresu utworw z 80/90/00.
-
Neema
- Zadomowił(a) się

No to juz niedługo sobie potańczymy, pogadamy i piwko popijemy 
Moj mężuś obiecał, że się postara pokazać na sobotniej potańcówce wiec może w końcu go zobaczę, bo juz tyle czasu upłynęło ze zapomniałam jak wygląda
No to nie pozostaje nic innego jak życzyć wszystkim dobrej zabawy no i integracji oczywiście.

Moj mężuś obiecał, że się postara pokazać na sobotniej potańcówce wiec może w końcu go zobaczę, bo juz tyle czasu upłynęło ze zapomniałam jak wygląda
No to nie pozostaje nic innego jak życzyć wszystkim dobrej zabawy no i integracji oczywiście.