Jaki jesteś znak...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
Tak sobie mysle Happy ze jezeli czasem nudzisz sie w sekretariacie (przy obliczaniu glosow na Mistera )... Zawsze moze zrobic bardzo pouczajca dla wszystkich i z pewnoscia wiele wnoszaca do strategii WSR statystyke zodiakalna
No faktycznie Was gonia. Nie ma co. Moze zrobimy jakas reasumpcje albo przynajmniej komisje sledcza Te wyniki sa z lekka podejrzane No a na pewno niereprezentatywne. Moim zdaniem najlepsza proba byla w Deepie. Tam przy naszym stoliku najwiecej bylo Rakow. Tak na łoko ze cztery
No faktycznie Was gonia. Nie ma co. Moze zrobimy jakas reasumpcje albo przynajmniej komisje sledcza Te wyniki sa z lekka podejrzane No a na pewno niereprezentatywne. Moim zdaniem najlepsza proba byla w Deepie. Tam przy naszym stoliku najwiecej bylo Rakow. Tak na łoko ze cztery
-
- Loża WSR
-
- Wyrocznia WSR
Niestety nie nudzę się bo podsumowuję zeszły rok szkolny do rady a poza tym indeksy dla grup paździerzowych! A wybory Mistera i posty piszę niestety z domu... A poza tym najgorszym przedmiotem jaki miałam na studiach była dla mnie statystyka, więc mam totalną awersję i nic z tego nie będzie! A co do nudzenia to nie mam kiedy w pracy zjeść śniadania....sinar pisze:Tak sobie mysle Happy ze jezeli czasem nudzisz sie w sekretariacie (przy obliczaniu glosow na Mistera )...
-
- Nowy(a)
Jestem spod znaku skorpiona i niestety w życiu codziennym mam taki charakter od czasu do czasu. Chyba ujawniają się we mnie cechy małego wrednego, "drapieznika" chociaż skorpion nie jest drapieżnikiem, ale jest nieprzewidywalny, złośliwy i niebezpieczny.
Ale wiecie co jak ktoś chce to może się zmienić i ja od jakiegoś ( juz kilka lat) czasu jestem milutkim i przyjaznym skorpionem
Ale wiecie co jak ktoś chce to może się zmienić i ja od jakiegoś ( juz kilka lat) czasu jestem milutkim i przyjaznym skorpionem