Jakiej muzy teraz słuchacie?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Ulubiont kawałek z Floodland
Mój numer jeden z Floodland to DRIVEN LIKE THE SNOW. To w ogóle jeden z najważniejszych kawałków w moim życiu.
-
- Ekspert
Sting RMF FM
We wrzesniu mam słabość do RMF FM. Pamiętam, kiedy to było radio słyszalne tylko w Krakowie, zaś językiem na antenie był francuski. O rany, to było dosłownie przeżycie metafizyczne. Pierwsza stacja radiowa w Polanda, która nadawała 24h/dobę. Zupełnie nieznany w kraju styl dziennikarski (i ten smakowity francais ).
Teraz komercyjne stacje bardzo się upodobniły, jednakowoż do RMF z Kopca Kościuszki w Krakowie zawsze będę miał słabość, jak do radiowej Trójki. No i w RMF sporo Stinga, a to wzmaga emocje przed sobotą. Już trzeci raz zobaczę Stinga na koncercie
Czy kto zna prawdziwe, pełne nazwisko Stinga? (Ale bez zaglądania do googli proszę
Teraz komercyjne stacje bardzo się upodobniły, jednakowoż do RMF z Kopca Kościuszki w Krakowie zawsze będę miał słabość, jak do radiowej Trójki. No i w RMF sporo Stinga, a to wzmaga emocje przed sobotą. Już trzeci raz zobaczę Stinga na koncercie
Czy kto zna prawdziwe, pełne nazwisko Stinga? (Ale bez zaglądania do googli proszę
-
- Ekspert
Sting w Polsce
Gordon Matthew Sumner BTW Jeśli czegoś się nie słucha to trudno to coś polubić / nie polubić. Bowiem na przeszkodzie stoi niewiedza
-
- Loża WSR
Re: Sting w Polsce
Dzis bylo wspomniane ze niby krotka forma - duzy przekaz to walor zatem : Sluchalem / Toleruje / Nie jestem zwolennikiemandy pisze:BTW Jeśli czegoś się nie słucha to trudno to coś polubić / nie polubić.
-
- Loża WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Chodzi o Stinga... i zbieżność zdan z seize!
Niesamowite! Słuchajcie! Jest to rzecz prawie absolutnie niesłychana! Jest kwestia, w której zgadzam się z seize , mam podobne zdanie do niego , a nawet - jak się wydaje - odczucia i wrażliwość na tym samym poziomie intensywności .
Chodzi o Stinga. Mój stosunek do jego twórczości też doskonale oddaje triada Slucham / Toleruje / Nie jestem zwolennikiem.
Chodzi o Stinga. Mój stosunek do jego twórczości też doskonale oddaje triada Slucham / Toleruje / Nie jestem zwolennikiem.
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Trzeba byc twardym i sluchac Death metalu, Grind Core'u, Black Satanic, Stoner Rocka, Pagan, Northern Black Metalu i Trashu A nei jakichstam przyspiewek;))))))
Joke. Wlasnie odpalilem Sławkowy no. 2 Sistersów. Nie ma to jak solidna dawka klimatów. Btw. jak ktos lubi Sistersów polecam Garden of Delight dobrze sobie radza z kontynuowaniem tego co SoM zaczeli
www.garden-of-delight.com
Joke. Wlasnie odpalilem Sławkowy no. 2 Sistersów. Nie ma to jak solidna dawka klimatów. Btw. jak ktos lubi Sistersów polecam Garden of Delight dobrze sobie radza z kontynuowaniem tego co SoM zaczeli
www.garden-of-delight.com
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Re: Chodzi o Stinga... i zbieżność zdan z seize!
8Owojtkowski pisze:Niesamowite! Słuchajcie! Jest to rzecz prawie absolutnie niesłychana! Jest kwestia, w której zgadzam się z seize , mam podobne zdanie do niego , a nawet - jak się wydaje - odczucia i wrażliwość na tym samym poziomie intensywności .
Wiedzialem ze kiedys ten dzien musial nadejsc
-
- Loża WSR