Wszyscy tak mowia, ze lubia jesien bo akurat nadchodzi. To niesprawiedliwe. Ja lubie wiosne bo wtedy wszystko sie budzi do zycia, w przeciwienstwie do jesieni gdzie wszystko zasypia... tak na marginesie chcialabym tak zapasc w sen zimowy... ale to nie znaczy ze lubie jesien
Jaką porę roku lubisz najbardziej?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Madeleine
- Czasami coś napisze

Wracajac do wypowiedzi Slawka...
Wszyscy tak mowia, ze lubia jesien bo akurat nadchodzi. To niesprawiedliwe. Ja lubie wiosne bo wtedy wszystko sie budzi do zycia, w przeciwienstwie do jesieni gdzie wszystko zasypia... tak na marginesie chcialabym tak zapasc w sen zimowy... ale to nie znaczy ze lubie jesien
caly czas pada, nic wiecej
-
POwIEr
- Czasami coś napisze

-
andy
- Ekspert

marketing meteorologiczny
Każda pora roku ma w sobie tyle uroku (nawet rym się wcisnał był
)
Gdyby nie cztery pory roku nie powstałby słynny utwór Vivaldiego i pewnie kupa innych rzeczy nie powstałaby.
Tak więc każda pora roku jest OK pod warunkiem jednak, że to Grecja. Zima tamtejsza jak u nas wczesna wiosna. Swiatla masa cala, kolor nieba i takie tam. W Polszcze lada moment dirty snow or sleet, o 3 panie dziejku ciemności. No niedobrze kurcze, niedobrze
Gdyby nie cztery pory roku nie powstałby słynny utwór Vivaldiego i pewnie kupa innych rzeczy nie powstałaby.
Tak więc każda pora roku jest OK pod warunkiem jednak, że to Grecja. Zima tamtejsza jak u nas wczesna wiosna. Swiatla masa cala, kolor nieba i takie tam. W Polszcze lada moment dirty snow or sleet, o 3 panie dziejku ciemności. No niedobrze kurcze, niedobrze
-
sinar
- Loża WSR

Snieg? No mam nadzieje ze w tym roku zobaczymy snieg. Ostatnio czesciej pada w Izraelu
W ogole jakos u nas bardziej teraz 2 pory roku a nie 4. Programowo to najbardziej lubie lato bo w sumie w lato sie urodzilem i kupe milych wspomien ma sie z wakacji i urlopow. Tyle ze nie da sie ukryc u nas prawdziwe lato to sie tak zwykle konczy w lipcu. Bo pozniej i ciemniej i chlodniej. Dlatego kalendarzowo to wole wiosne. Przyroda budzi sie do zycia a czlowiek ma wiecej energii a w kolo wszystko kwitnie. OMG to dopiero za pol roku. Super...