hmm no ciekawie mowiszTooommmyyy pisze:Zamiłowanie do [...] perwersji seksualnych, niezależnych filmów ...
Jaki typ kobiety lubią faceci????
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Tooommmyyy
- Początkujący(a)

-
Magdusia
- Loża WSR

czytam sobie co piszecie i powiem ze calkiem mi sie podoba to co skrobiecie
pozatym, odnajduje odniesienie we własnym zyciu do Waszych słow. zadna z nas [babek] nie jest ideałem, ale to miłe ze faceci maja takie a nie inne zdania.
To jak sprecyzował się drwal jest fajne
tzn nie dotyczy jak to czesto bywa, tylko jednej płaszczyzny ale tez innych cech
Masz Bartku plusa 
To jak sprecyzował się drwal jest fajne
to bardzo istotny punkt. osatatnio cos o tym wiem :>seize pisze:... i to tez chyba jest jeden z wiekszych i wazniejszych czesto punktowdrwal pisze:...ktore wiedza czego chca!![]()
-
Magdusia
- Loża WSR

myślę, ze masz rację. jako kobieta powiem ze moze i mam jakies fantazje itd i czasem sie trzeba z nimi ujawnic, jednak hmm wydaje mi sie ze jesli facetowi zalezy na "perwersach" itd to niech o tym powie, bo to bardzo osobista predyspozycjadrwal pisze:Tooommmy, ale taka kobieta to juz .... nie kobieta, badz kobieta pozbawiona jakiejkolwiek kobiecosci![]()
-
seize
- Loża WSR

Dokladnie. Tu powinna panowac zasada nazwijmy ją 'kto chce ten mowi'Magdusia pisze:... i czasem sie trzeba z nimi ujawnic, jednak hmm wydaje mi sie ze jesli facetowi zalezy na "perwersach" itd to niech o tym powie ...
... boszzz a mowilem dzis ze za seksuologa robic nie bede ... ech...
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
sinar
- Loża WSR

No to sie zdarza masz racje. Gasieniczki musza byc poddawane dokladnej selekcjiseize pisze:... no i wtedy fruuuuuusinar pisze:Warto taka znalezc zanim zmieni sie w motylka (a moze wlasnie jej w tym pomoc).![]()
Jesli chodzi o ankiete to wybralem romantyczke. Nie wiem moze za malo tych opcji ale te pozostale jakos nie bardzo mi pasuja
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
seize
- Loża WSR

Cierpliwosc ? Selekcja przez udzial emocji jest utrudniona. A jak odlatujeto juz raczejnie cirpliwosc jest przydatna tylko co innego ...sinar pisze:Nie kazdy ma do tego cierpliwosc
Ja tezsinar pisze:Jesli chodzi o ankiete to wybralem romantyczke.
... a no niestety .. to tyż prawda ...zielonyszerszen pisze:powiem Ci że z tymi romantycznymi jest jeden ale duży problem nie wiedza co od życia chca niestety
-
sinar
- Loża WSR

Wiesz niezupelnie lamerzy Szerszen. Powiedzialbym kontestatorzy
To akurat jest moj swiadomy wybor. Myslalem o tym ale w koncu doszedlem do wniosku ze moze nie dzis. Malo osob. Wracalbym pewnie tak teraz kolo 23 bo nie wolalbym nie czekac az o 2 znudzi sie swietnemu dj-owi grajacemu swietna muze. Oki to koniec offtopa z mojej strony. Porozmawiajmy moze jak panowie w reklamie o piwie... hehe no nie. O kobietach oczywiscie 
-
zielonyszerszen
- Loża WSR