Elo.. czy jest ktoś tutaj kto idzie na strategie reklamy ???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
Elo.. czy jest ktoś tutaj kto idzie na strategie reklamy ???
cały czas tylko widze ludzi z fotosa i TV-sa A gdzie są ludziska z mojej Grupy ??? (tego nie wie nikt )
dlatego jeśli jesteście dajcie mi znać ok
ps* grupa dzienna mnie interesuje szczegołowo
dlatego jeśli jesteście dajcie mi znać ok
ps* grupa dzienna mnie interesuje szczegołowo
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
Na pewno sa tylko sie moze ukrywaja. Ale mozna temu zaradzic.
Mam taka mala sugestie dla wszystkich (choc niezobowiazujaca). Moze tak kazdy (chetny) doda sobie w opisie z jakiej grupy jest. Tak robilismy 2 lata temu. Np. PZSR1 znaczylo ze ktos jest z grup pazdziernikowych zaocznych ze strategii reklamy 1 rok.
Odpowiednio mozna zastosowac skroty TV, FOTO, SG, W (wrzesien) M - marzec. Dzienni moga miec D albo w ogole pominac bo tak Was chyba sekretariat oznacza - zerknijcie na indexy albo tablice ogloszen.
Jeszcze trzeba pokombinowac jak oznaczyc absolwentow To juz z Seize i reszta pomyslimy o tym. Moze rok rozpoczecia lub ukonczenie i specjalizacja. No i wykladowcy ale oni jak widze sami sie przedstawiaja
PS. Czekam na odzew jak sie Wam podoba ten pomysl i od kiedy wprowadzamy te nasze rejstracje Hehe najlepiej od zaraz
Mam taka mala sugestie dla wszystkich (choc niezobowiazujaca). Moze tak kazdy (chetny) doda sobie w opisie z jakiej grupy jest. Tak robilismy 2 lata temu. Np. PZSR1 znaczylo ze ktos jest z grup pazdziernikowych zaocznych ze strategii reklamy 1 rok.
Odpowiednio mozna zastosowac skroty TV, FOTO, SG, W (wrzesien) M - marzec. Dzienni moga miec D albo w ogole pominac bo tak Was chyba sekretariat oznacza - zerknijcie na indexy albo tablice ogloszen.
Jeszcze trzeba pokombinowac jak oznaczyc absolwentow To juz z Seize i reszta pomyslimy o tym. Moze rok rozpoczecia lub ukonczenie i specjalizacja. No i wykladowcy ale oni jak widze sami sie przedstawiaja
PS. Czekam na odzew jak sie Wam podoba ten pomysl i od kiedy wprowadzamy te nasze rejstracje Hehe najlepiej od zaraz
-
- Loża WSR
Ta odezwal sie WSR2 A sorry nie Hav Ty jestes PSR2 wzglednie PDSR2. Jak wolisz. Zreszta ja nie jestem WSR3 bo nie wrzesniowy tylko pazdziernikowy (hehe na 2. roku to prawie wszyscy u nas zaczeli we wrzesniu) a do tego zaoczny.
No chociaz Pesca zawsze mi mowila ze jestem prawie jak (Zywiec? ) dzienny Bo ze wzgledow zawodowo-towarzyskich to mimo ze nie mialem ITN to jakos tak wyszlo ze czesto na dziennych bywalem Bo a to Agencja a pozniej Cwiartka Copywriting i kreatywnosc Magdy. 4. semestr tez tak przelecial i juz mi w krew weszlo Takze cos w tym jest WSR3 brzmi jakos symbolicznie. Btw zastanawiam sie jaki numerek przy tym WSR postawic u Seize no i u Happy
No chociaz Pesca zawsze mi mowila ze jestem prawie jak (Zywiec? ) dzienny Bo ze wzgledow zawodowo-towarzyskich to mimo ze nie mialem ITN to jakos tak wyszlo ze czesto na dziennych bywalem Bo a to Agencja a pozniej Cwiartka Copywriting i kreatywnosc Magdy. 4. semestr tez tak przelecial i juz mi w krew weszlo Takze cos w tym jest WSR3 brzmi jakos symbolicznie. Btw zastanawiam sie jaki numerek przy tym WSR postawic u Seize no i u Happy
-
- Loża WSR
Mozgowce i mozgownice Chociaz po prawdzie nikt kto ze mna zaczynal jeszcze nie skonczyl (dziewczyny cale trzy). PZSR oczywiscie a no i WZSR roćnik 2003. 3 osoby chyba tylko sie bronily ale to desant z dziennych byl Dzizas od tych wyliczen i literek zaczyna mi sie mozg (musk?) lasowacHappy pisze:Moją ulubioną specjalizacją jest Strategia Reklamy! Uważam, że kończą ją same mózgowce, które są bystre, mądre, inteligentne i the best!