Elo.. czy jest ktoś tutaj kto idzie na strategie reklamy ???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
Bierz przyklad z Reni Beger Zreszta nie bedziesz miec z tym problemu. Ja tam pani Ani coraz cos w sekretariacie podpisywalem i nie zawsze wiedzialem co No a Ty Happy na tym stanowisku to masz wieksze mozliwosci
A tak bardziej na temat. Ciesze sie ze moj pomysl rejestracji ze specjalizacji w podpisie odbil sie takim echem i zatoczyl szerokie kolo. To pewnie dlatego ze i tak wszyscy tu wszystkich znaja i nikomu to nie jest potrzebne dla zawiazywania (lub zaciesniania) relacji. Sam chyba sobie to usune z podpisu bo wygladam jakos dziwnie
A tak bardziej na temat. Ciesze sie ze moj pomysl rejestracji ze specjalizacji w podpisie odbil sie takim echem i zatoczyl szerokie kolo. To pewnie dlatego ze i tak wszyscy tu wszystkich znaja i nikomu to nie jest potrzebne dla zawiazywania (lub zaciesniania) relacji. Sam chyba sobie to usune z podpisu bo wygladam jakos dziwnie
-
- Nowy(a)
zaczynam od września dziennie SR.. im więcej czytam na forum, tym bardziej się boję normalnie no..Havoc pisze:o kurde czuje to samo Moze to milosc?.... SR to mozgowce i maja przewalone na praktykach, gdy grafika i foto opieprzaja sie w photoshopie SR musza wyprowac flaki zeby tylk osie wyrobic
i wcale nie jestem damską wersją dextera (chociaż mam siostrę dee dee )
-
- Zaczyna działać
True. Ja jestem na strategii, rok za mna.Kali pisze:nie ma się czego bać poprostu SR to bardziej intelektualny kierunek a pozostałe trzy bardziej artystyczne a to że mniej pracują z tym się nie zdgodzę, bo to nie prawda.
Jak na foto/tv/grafice zdobywa sie praktyczna wiedze i umiejetnosci z projektowania itp. rzeczy. To na strategii uczy sie jak wykorzystac mozliwosci tych ludzi. Wszystko sie laczy. SR nie ma tylu prac projektowych gdzie sie tworzy cos, a ma wiecej pisania, co nie znaczy, ze jest to zatrzesienie jakies. Wszystko dla ludzi.
-
- Loża WSR
cieszę się Podlek, ześ zadowolony (ps. wiesz czemu )kamil_pld pisze:True. Ja jestem na strategii, rok za mna.Kali pisze:nie ma się czego bać poprostu SR to bardziej intelektualny kierunek a pozostałe trzy bardziej artystyczne a to że mniej pracują z tym się nie zdgodzę, bo to nie prawda.
Jak na foto/tv/grafice zdobywa sie praktyczna wiedze i umiejetnosci z projektowania itp. rzeczy. To na strategii uczy sie jak wykorzystac mozliwosci tych ludzi. Wszystko sie laczy. SR nie ma tylu prac projektowych gdzie sie tworzy cos, a ma wiecej pisania, co nie znaczy, ze jest to zatrzesienie jakies. Wszystko dla ludzi.
-
- Zaczyna działać