Pani psycholog co się z Tobą dzieje.
nominacje na najwredniejszą osobę na forum
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
seize
- Loża WSR

-
Happy
- Wyrocznia WSR

Trutniu nic nie rozumiesz! [ Nie ucz Ty ojca dzieci robić].
Chcę przyjąć na siebie wszystkie ciosy, żeby ktoś inny nie był z tego powodu napiętnowany! Wystawiam się jak tarcza! Poświęcam sie dla dobra społeczności. Mi to nie zaszkodzi a innym może! Najgorsze jest to, że w innych topikach owa wrednośc zaczyna sie zbyt mocno uwyraźniać!
Ogłaszam nowe zasady gry! Wrednym można być tylko i wyłącznie w tym topiku! Wredność w innych powoduje dyskwalifikację zawodnika!
Ogłaszam nowe zasady gry! Wrednym można być tylko i wyłącznie w tym topiku! Wredność w innych powoduje dyskwalifikację zawodnika!
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
Havoc
- Loża WSR

No przepraszam ja Cie bardzo w 2 tematach pojechalem po calosci naszej forumowej spolecznosciHappy pisze:Daleko Ci Jasiu! To wszystko jest dla mnie bardzo miłe! I sam pożytek z tego jak dla mnie! Dawaj dalej a mam ogłosić specjalnie nowe zasady dla Hava, że wrednym ma się być dla wszystkich a nie tylko dla milutkiej Happy!
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Dis luuzik! My tak zawsze o mnie się nie martw nie skoczę z okna! Niech se używają jak nie mają się jak inaczej wyżyć chłopaki!
Trutniu wiedziałam, że cię tym podjudzę, ale to była PRZENOŚNIA jakby zapomniało się ze szkółki!
dis i nikt nie krytykuje ciebie, to są te TYPY, które krytykują wszystko co napotkaja na swojej drodze! Mało radości życia w nich a nie chcą się ode mnie uczyć! Jeden to nawet na wakacjach miał wzór prawie non stop i nic!
dis i nikt nie krytykuje ciebie, to są te TYPY, które krytykują wszystko co napotkaja na swojej drodze! Mało radości życia w nich a nie chcą się ode mnie uczyć! Jeden to nawet na wakacjach miał wzór prawie non stop i nic!
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
Havoc
- Loża WSR

Kali gdzies to slyszalem te shame on yer nigger'
A konkurencja za mna byla taaaak daleko jak z Chlapowa do portu we Wladku
Btw. sama wiesz ze offline jestem bardziej happy niz ty
to widac po moim "neverending bananna's ending" 
Jak nic bylem druga w kolejnosci osoba najbardziej imprezowa! nawet Bialy dal cialaJeden to nawet na wakacjach miał wzór prawie non stop i nic!