Głosowanie na najwredniejszą osobę na forum
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Lukasszczepan
- Początkujący(a)

-
Lukasszczepan
- Początkujący(a)

-
Havoc
- Loża WSR

Sinar ma 7 ja dopiero niecne 3 gwiazdkiLukasszczepan pisze:Havoc czy Ty cały czas siedzisz przed koputerem i nabijasz posty? Masz już tyle gwiazdek co Ruska szweja w wojsku.. Idz na jakieś laski lepiej a nie statuty podnasisz.. serio bo to sie odbije Ci kiedyś![]()
![]()
![]()
![]()
hihi masz racje juz mi sie odbilo na psychice, stalem sie nieprzewidywalny, mam totalnie zryte podejscie do wszelkich wartosci, jestem jednostka aspoleczna, nie podlegam procesom asymilacji itd.
hmm dziewczyny... zwiazek... zaleznosc... slabosc... uczucia... to jest droga ktora wybiera przecietny czlowiek... ulatwia sobie znalezienie sensu egzystencji, a co gdyby ktos specjalnei mial ochote na troche komplikacji i wybral droge bez dziewczyn, zwiazkow, zaleznosci etc. jest czas na prace, samodoskonalenie itd. Moj charakter nie pasuje do bycia standartowa cegielka spoleczna. Zniechecam dziewczyny do siebie, nie mam ochoty sie angazowac. Istnieje minimalna szansa ze jakiej uda sie przykuc moja uwage. Hmm mysle ze to wszystko na ta chwile
-
seize
- Loża WSR

"Jednostka aspoleczna" - o widze ze ktos mnie wezwal po imieniu
ROTFL
Ostatnio to chyba nawet ta umiejetnosc ma dodatkowo +3 do sklill'u 
... alez to jedno z drugim mozna piekniepolaczycHavoc pisze:a co gdyby ktos specjalnei mial ochote na troche komplikacji i wybral droge bez dziewczyn, zwiazkow, zaleznosci etc.
o_O_o to mam opanowane do perfekcjiHavoc pisze:Zniechecam dziewczyny do siebie [...]
-
sinar
- Loża WSR

Za 7 gwiazdami, za 7 mgławicami spał ufoludek. Nagle...
Pragne oficjalnie zaprzeczyc tym pogloskom. Nie mam i nigdy nie mialem na tym forum zadnych 7 gwiazdekHavoc pisze:Sinar ma 7 ja dopiero niecne 3 gwiazdki
Gwoli wyjasnienia 7 gwiazdek nie ma nikt no moze poza adminami (AZ,AW, Andy) a oni maja gwiazdeczki z przydzialu
-
Lukasszczepan
- Początkujący(a)

-
Lukasszczepan
- Początkujący(a)

-
Kesonex
- WSR Guru