Happy czy ty nigdy nie masz kaca albo dosyc
Jak wrażenia po imprezie???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Havoc
- Loża WSR

hehe mam tak zryte gardlo ze jakbyscie rozmawiali ze mna przez tel. to byscie mnei nei poznali co najmniej o 5 oktaw nizej
)))) Poza tym dziwne ale oprocz nog i stop bola mnei plecy zupelnei jakbym dostal z wykopa
A i jakies dziwne slady po pazurach na przedramieniu po jakiejs kotce chyba
Od razu zarzekam sie ze nie pamietam zebym w nocnym albo na imprezie skakal po scianach 
?? Znowu na imprezke? hehe podziwiam wytrwalosc no chyba ze za malo sie gibalas na parkiecie stad te poklady energii
Boshe wlasnie pewna panna chiala mnei namowic na jakis darmowy koncert wieczorkiem, ale ja nie daje rady no
Next time przypomnijcie mi o 2kc "bierzesz w trakcie nei po fakcie" 
-
sinar
- Loża WSR

-
Happy
- Wyrocznia WSR

Hav trzeba pić z umiarem a nie na umór!
A w odpowiedzi na Twoje pytanie: nie nigdy nie miewam kaca, zawsze czuję sie świetnie, mięśnie mnie trochę bolą, co oznacza, że trzeba je rozchodzić! I co dlatego że wczoraj impreza to dziś już mam siedzieć w domu i umierać??? Niedoczekanie! Do boju WSR! Starówka wzywa!

A co to jest 2KC??? I po co to się używa?? 8O
A co to jest 2KC??? I po co to się używa?? 8O
-
senq
- Ekspert

Ciekawa sprawa. Jak rok temu był u nas maraton filmowy (fajnie było) to też jedna młoda dama sobie za dużo pozwoliła wlać w gardziołko a potem jej chłopak o mało nas nie zabił wzrokiem. Potem impreza się zakończyła w połowie filmu...Z tego morał taki, że im młodsi ludzie tym większe pstro im w głowie. A z roku na rok będzie co raz to gorzej.
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
Neema
- Zadomowił(a) się

Imprezka WSR
Ja też się bardzo fajnie bawiłam, choć musze przyznać, że głównie w gronie kobiecym. Och moje cudowne żonki, matki i kochanki... żyć nie umierać.
Pod koniec się trochę nastrój popsuł i choć męczono mnie o pozostanie do końca udało mi się trochę wcześniej wyrwać do domku.
Żeby nie było dyskryminacji męskie grono także się dobrze spisywało.
Pozdrowienia dla wszystkich. Dzięki Robercik za odprowadzenie.

Pod koniec się trochę nastrój popsuł i choć męczono mnie o pozostanie do końca udało mi się trochę wcześniej wyrwać do domku.
Żeby nie było dyskryminacji męskie grono także się dobrze spisywało.
Pozdrowienia dla wszystkich. Dzięki Robercik za odprowadzenie.
-
Mysha
- Ekspert

a ja wstalam o 13 hehe a zmylam sie tez jakos kolo 3 chyba ale na tyle wczesnie ze nie bylismy w tej grupie wypraszanej z knajpy.
No powiem ze najlepsza wsrowa impra jak narazie (oprocz tych w zakopcu) podoalo mnie siem tylko jak zwykle muza cicho hehe ale poogladalo sie kotki pogadalo z kumplostwem uiiii... a tera cza zroic prace na Projektowanie Reklam Prasowych dla Slawka hehe w sumie to ja jeszcze od wczoraj w domu nie bylam i zaraz chyba sie zmywam do siebie.
No powiem ze najlepsza wsrowa impra jak narazie (oprocz tych w zakopcu) podoalo mnie siem tylko jak zwykle muza cicho hehe ale poogladalo sie kotki pogadalo z kumplostwem uiiii... a tera cza zroic prace na Projektowanie Reklam Prasowych dla Slawka hehe w sumie to ja jeszcze od wczoraj w domu nie bylam i zaraz chyba sie zmywam do siebie.
-
seize
- Loża WSR

Re: Imprezka WSR
Alez nie ma za co - wieksza czesc przyjemnosci po mojej stronieNeema pisze:Dzięki Robercik za odprowadzenie.
-
Neema
- Zadomowił(a) się

Wszystkich miłośników metalu i nie tylko serdecznie zapraszam na koncert zespołu mojego brata.
Dziś w Metal Cave http://***SPAM***.com/index1210.html
16.10- KONCERT -Zerosignal, Chaosphere start 19.30,wstęp darmowy!
Adres : ul.Jana Olbrachta 46, Warszawa
MAPKA: http://***SPAM***.com/mapa.htm
Dziś w Metal Cave http://***SPAM***.com/index1210.html
16.10- KONCERT -Zerosignal, Chaosphere start 19.30,wstęp darmowy!
Adres : ul.Jana Olbrachta 46, Warszawa
MAPKA: http://***SPAM***.com/mapa.htm