Zarabianie w internecie... nie wierzysz? DOWODY WYPŁAT!!!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Zarabianie w internecie... nie wierzysz? DOWODY WYPŁAT!!!
http://hajswsieci.haa.pl -> na stronie znajdziesz opisy firm GPT: Read, Click, Promote, Refresh, Surf... oraz E-banków, a także DOWODY WYPŁAT!!! Szczególnie polecam:
- 12dailypro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- VivaSurf!!!
- Cash-Station!!!!!
- StormOfCash
- Klamm!!!
- Mesmerizing-Mails!!!!!
- Hihawke
- Nobannerzone
Wszystko znajdziecie na stronie... Jezeli czegos nie znajdziesz -> prosze nie krepuj sie i skontaktuj sie ze mna... poczte sprawdzam kilka razy dziennie... .
UWAGA!!!! BEZ SCIEMY... nie proponuje wam MLM'ow i SCAM'ow... proponuje firmy ktore mi wyplacily... lub w ktorych sam jestem... Stracic nie mozecie... oprocz kilku wolnych chwil... no ale lepiej chyba cos zarobic niz grac caly czas w doom'a lub quake'a... hehe... choc niektorzy moga sie niezgodzic... ;P. Nie obiecuje kokosow (bzmi tandetnie i oklepanie ale... to niestety prawda), poczatki beda trudne... ale potem coraz lepiej...!!!
PS. Tez kiedys do tego sceptycznie podchodzilem... tez pare firm mnie oszukalo, ale teraz jestem madrzejszy o doswiadczenia... i wiem jakie firmy wybierac... i ze zarobic sie da... ale trzeba umiec... i wiedziec gdzie.
PS2. Ogolnie Polacy podchodza do tych spraw bardzo sceptycznie... co widac na kazdym kroku w calym internecie... inne narodowosci jakos wieksza maja chec i mobilizacje... no ale nie mi osadzac...
- 12dailypro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- VivaSurf!!!
- Cash-Station!!!!!
- StormOfCash
- Klamm!!!
- Mesmerizing-Mails!!!!!
- Hihawke
- Nobannerzone
Wszystko znajdziecie na stronie... Jezeli czegos nie znajdziesz -> prosze nie krepuj sie i skontaktuj sie ze mna... poczte sprawdzam kilka razy dziennie... .
UWAGA!!!! BEZ SCIEMY... nie proponuje wam MLM'ow i SCAM'ow... proponuje firmy ktore mi wyplacily... lub w ktorych sam jestem... Stracic nie mozecie... oprocz kilku wolnych chwil... no ale lepiej chyba cos zarobic niz grac caly czas w doom'a lub quake'a... hehe... choc niektorzy moga sie niezgodzic... ;P. Nie obiecuje kokosow (bzmi tandetnie i oklepanie ale... to niestety prawda), poczatki beda trudne... ale potem coraz lepiej...!!!
PS. Tez kiedys do tego sceptycznie podchodzilem... tez pare firm mnie oszukalo, ale teraz jestem madrzejszy o doswiadczenia... i wiem jakie firmy wybierac... i ze zarobic sie da... ale trzeba umiec... i wiedziec gdzie.
PS2. Ogolnie Polacy podchodza do tych spraw bardzo sceptycznie... co widac na kazdym kroku w calym internecie... inne narodowosci jakos wieksza maja chec i mobilizacje... no ale nie mi osadzac...
-
- Loża WSR
Re: Zarabianie w internecie... nie wierzysz? DOWODY WYPŁAT!!
Skad takie podejscie? Hmm moze dlatego ze przez dlugi czas prawie wszysko posiadalo maly dopisek ze czeki ida tylko do USA & Canada, ze regulaminy nie po polsku, ciagla koniecznosc np przegladania roznych maili i klikania w linki etc. Ogolnie to wszystko co mialo miejsce przez kilka lat w tej kwesti w wiekszosci ludzi wyrobilo o tym opinie ze to 'cos dla pasjonatow piramidek'.qufix pisze:PS2. Ogolnie Polacy podchodza do tych spraw bardzo sceptycznie... co widac na kazdym kroku w calym internecie...
-
- Loża WSR
Re: Zarabianie w internecie... nie wierzysz? DOWODY WYPŁAT!!
no owsszem, tak jest. i czy to dziwne?seize pisze:Ogolnie to wszystko co mialo miejsce przez kilka lat w tej kwesti w wiekszosci ludzi wyrobilo o tym opinie ze to 'cos dla pasjonatow piramidek'.
-
- Loża WSR
Eee no dla mnie nie bo szczerze nie interesuje sie tym a i od dluzszego czasu nawet wszelkie informacje o tym do mnie nie dochodza jak kiedys - kiedys mialem kotakt dosc czesty z osoba ktora w takie rzeczy sie bawila.
Odpisalem tylko czlowiekowi czemu miom zdaniem panuje obecnie sceptycyzm ktoremu to on sie dziwil.
Odpisalem tylko czlowiekowi czemu miom zdaniem panuje obecnie sceptycyzm ktoremu to on sie dziwil.
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
Od wczoraj nie... ... hehe... -> nie ma co sceptowac... byliscie na stronie...? czy z gory zakladacie, ze tam nic nie ma... a sa dowody... -> choc pewnie jak wiekszosc powiecie... ze mozna je sfalszowac... hmmm... jak wszystko na tym swiecie... - wiec ryzyko jest. qrcze... a moze ja mam zle podejscie... moze powinienem ludzi zniechecac, to by sie probowali... bo widze ze wszyscy robia mi na przekur ... cos mi sie nie udaje reklama... ;(...
-
- Loża WSR
Ha jako strateg reklamy powiem Ci jedno. Wlasnei odpoiwedziales sobie na zajefajne pytanie sam sobie
Otoz to To jest najlepsza szkola reklamy zmusic czlowieka do logicznego myslenia jak najlepiej zareklamowac swoj produkt w tym wypadku e-commerce :] Juz lepiej? Ja Cie doceniammoze powinienem ludzi zniechecac, to by sie probowali