Jaki jesteś znak...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Tylko cos mi sie wydaje ze jest ustawiona ankieta nieustajaca takze przy kolejnych rekrutacjach a nawet w najblizszych miesiacach moga byc wahania... Ktos kogos wyprzedzi. Komus pare glosow przybedzie. Ja tam na jakis czas wyleczylem sie z ankiet. Co oczywiscie nie zmienia faktu ze gratuluje zwyciezcom jak rowniez tym Zodiakom na pudle
-
- Loża WSR
-
- Wyrocznia WSR
Si uwierz mi, że ta ankieta nie była fałszowana ani ustawiana tylko po prostu mocno agitowana! Już się postarałam, żeby moi oddali głos! To się nazywało siła przekonywania! Jest to dla mnie takie moje "małe" zwycięstwo! Mojej siły skutecznej perswazji!
Gratuluję wszystkim znakom! Każdy z Was jest wygrany!
Gratuluję wszystkim znakom! Każdy z Was jest wygrany!
-
- Zaczyna działać
Grzyby lepiej rosna przy pełni ksiezyca, wiec z pewnoscia jego fazy maja olbrzymi wpływ na zycie płodu. Jednak upust fantazji wsrod piszacych te horoskopowe brednie czasami powala na posadzke z ktorej ciezko sie podniesc, jesli ktos jest na tyle glupi i przybiera sobie do glowy. Tzw "samospelniajaca sie przepowiednia"(pojecie funkcjonujace w psychologii) ma szerokie pole dzialania. STRZESZCIE SIE!
raczek
raczek
-
- Wyrocznia WSR
Strzeszemy się behemocie!
Ale tak to już jest skonstruowane, że ludzie muszą mieć coś w co mogą wierzyć bo to im daje jakieś złudne, ale zawsze poczucie bezpieczeństwa!
Jeśli chodzi o horoskopy codzienne pisane w prasie to są bzdury to fakt. Często pisane na kolanie i bez żadnych zasad. Ale w tych horoskopach o znakach zodiaku już jakaś prawda jest! Nie znaczy to, że każdy kto urodził się pod danym znakiem jest identyczny, ale pewne cechy podobne się posiada. Sprawdzone!
A samospełniające się PROROCTWA no cóż jeśli w horoskopie napisano na "plus" to co w tym złego? Niech sie spełniają!
Na znak zodiaku należy patrzeć z przymrużeniem oka, ale w pełni ignorować ich nie należy!
Ale tak to już jest skonstruowane, że ludzie muszą mieć coś w co mogą wierzyć bo to im daje jakieś złudne, ale zawsze poczucie bezpieczeństwa!
Jeśli chodzi o horoskopy codzienne pisane w prasie to są bzdury to fakt. Często pisane na kolanie i bez żadnych zasad. Ale w tych horoskopach o znakach zodiaku już jakaś prawda jest! Nie znaczy to, że każdy kto urodził się pod danym znakiem jest identyczny, ale pewne cechy podobne się posiada. Sprawdzone!
A samospełniające się PROROCTWA no cóż jeśli w horoskopie napisano na "plus" to co w tym złego? Niech sie spełniają!
Na znak zodiaku należy patrzeć z przymrużeniem oka, ale w pełni ignorować ich nie należy!
-
- Zadomowił(a) się
Nawet nie wiecie, jaka ja jestem dumna z tej ankiety i z tego topiku
Nie dość, że ma ogromną ilość głosów to jeszcze 20 stron no i co najważniejsze w zasadzie wszystkie posty są na temat.
Dziękuje kochani za wasz wspaniały w kład, ale nie zapominajcie któż jest jej (cudo)twórcą
Ja tam się nawet cieszę, że strzelczyki są tylko 4 (choć spewnością jest nas wiecej), bo przynajmniej wiem że należę do elitarnej grupy wspaniałych indywidualności.
Nie dość, że ma ogromną ilość głosów to jeszcze 20 stron no i co najważniejsze w zasadzie wszystkie posty są na temat.
Dziękuje kochani za wasz wspaniały w kład, ale nie zapominajcie któż jest jej (cudo)twórcą
Ja tam się nawet cieszę, że strzelczyki są tylko 4 (choć spewnością jest nas wiecej), bo przynajmniej wiem że należę do elitarnej grupy wspaniałych indywidualności.
-
- Wyrocznia WSR
Tiaaa ciekawe czemu widzę tu znowu coś nieuczciwego.... Dobrze, że medale już rozdane... Teraz możecie oszukiwać już do woli! W tym momencie przestała być wiarygodna ta ankieta.... ale nabijać sobie możecie do woli.... Ale, że raki takie nieuczciwe?? Nie spodziewałam się tego.... No cóż czasami tak bywa.....