Głos męski
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Głos męski
A jacy sa Wasi ulubieni wokalisci? Moze pojawia sie jakies polskie nazwiska. Oj chyba latwiej bylo z paniami.
Ostatnio zmieniony 26 gru (śr) 2007, 10:44:40 przez sinar, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Zadomowił(a) się
trent reznor z nine inch nails
marek grechuta
elvis presley
louis armstrong
thom yorke z radiohead
john lennon
serj tankian z system of a down
jim morrison z the doors
billy corgan z the smashing pumpkins, the zwan
james maynard z tool i a perfect circle
layne staley z alice in chains
chris cornell z soundgarden i audioslave
bono z u2
ed kowalczyk z live
frank sinatra
itd
marek grechuta
elvis presley
louis armstrong
thom yorke z radiohead
john lennon
serj tankian z system of a down
jim morrison z the doors
billy corgan z the smashing pumpkins, the zwan
james maynard z tool i a perfect circle
layne staley z alice in chains
chris cornell z soundgarden i audioslave
bono z u2
ed kowalczyk z live
frank sinatra
itd
-
- Loża WSR
Mefju, Reyestr na Was chlopaki to mozna liczyc. Dzieki za przypomnienie. Oczywiscie Presley, Amstrong, Clapton, Sinatra, Lennon. I oczywiscie Grechuta, ja mam na drugie Grechuta, a moze nawet na pierwsze
Morrison - Manzanek 2:1
No trudno. Ale jak to jest z nowym wokalista Doorsow. Ja wiem ze dla fanow nikt go nie zastapi. Ale chlopaki chyba sie przymierzaja do jakis koncertow czy moze plyty. Nie wiecie z kim. Z Kim (Wilde ) ?
Morrison - Manzanek 2:1
No trudno. Ale jak to jest z nowym wokalista Doorsow. Ja wiem ze dla fanow nikt go nie zastapi. Ale chlopaki chyba sie przymierzaja do jakis koncertow czy moze plyty. Nie wiecie z kim. Z Kim (Wilde ) ?
Ostatnio zmieniony 30 paź (czw) 2003, 15:00:12 przez sinar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zadomowił(a) się
grali kilka koncertow z wokalista the cult, zdarzylo mi sie byc kiedys na the cult - koles zywiolowy a wokalu nie pamietam. potem rodzice jima morrisona podali the doors do sadu za korzystanie z tej nazwy i nie wiem co sie teraz dzieje, ale od czego jest necik mnie interesuje bardziej reaktywacja led zappelin z davem grohlem na perkusji. jak dla mnie to ploty raczej zrobili aby zwiekszyc sprzedaz dvd i vhs, ale co tam kurcze grohl by mial zajebiscie- nirvana, foo fighters, queens of the stone age, killing joke.. led zeppelin