Osobiscie nei popieram metod jakie w nim stosuja, uwazam je za malo skuteczne i az nadto liberalne
jak zostać CZŁONKIEM Studia The?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Havoc
- Loża WSR

-
Happy
- Wyrocznia WSR

To może i ja się tu zareklamuję?
Jeśli macie jakieś problemy społeczne, trudności z odnalezieniem się w grupie, z przystosowaniem do nowego środowiska i innymi aspektami społecznymi walcie jak w dym!
Też lubię te tematy, co prawda nie tyle co związane z psychiatrią lecz bardziej z psychologią a zwłaszcza społeczną... To Hav zaczął, jakby co
Jeśli macie jakieś problemy społeczne, trudności z odnalezieniem się w grupie, z przystosowaniem do nowego środowiska i innymi aspektami społecznymi walcie jak w dym!
Też lubię te tematy, co prawda nie tyle co związane z psychiatrią lecz bardziej z psychologią a zwłaszcza społeczną... To Hav zaczął, jakby co
-
seize
- Loża WSR

Ale malym druczkiem powino byc dopisane ze czas trwaia terapi uzalezniony od checi wnikania w temat przez prowadzacego lub znudzenia tematem, materia etc. Na "pelna terapie" nie ma co liczycHappy pisze:Jeśli macie jakieś problemy społeczne, trudności z odnalezieniem się w grupie, z przystosowaniem do nowego środowiska i innymi aspektami społecznymi walcie jak w dym!
Niniejszy post stanowi "opinie konsuenta" .. ale w sumie "bardzo trudnego konsumenta" wiec .. post nalezy traktowac jako ciekawostke
-
seize
- Loża WSR

A no wlasnie trzeba sobie radzic i isc do przodu nie opowiadajac "swoich najlepszych kawalkow" ludzią ktorzy beda czerpac z nich zasoby finansowe czy tez wyzsze stopnie wiedzy z uwagi na przeprowadzona analize przypadkow
Pomoc wzajemna i wymiana "ja pomoge tobie ty mnie" gdzie nie pojawia sie gotowka to pomoc ktora ja sobie osobiscie bardziej cenie i ktora niejednokrotnie wcielam w zycie (oferuje) wlasnym czynem
Pomoc wzajemna i wymiana "ja pomoge tobie ty mnie" gdzie nie pojawia sie gotowka to pomoc ktora ja sobie osobiscie bardziej cenie i ktora niejednokrotnie wcielam w zycie (oferuje) wlasnym czynem
-
seize
- Loża WSR

I ja im nie bronie - ot z roznych takich nie korzystam skoro "darmowe" substytuty sprawdzaja sie w wielu wypadkach tak samo skuteczne a czesto wrecz duze lepiej i celniej. Bo "zawodowo" nie zawsze idzie w parze z okresleniem "fachowo"Marcia pisze:Ale niektórzy z tego się utrzymują, że pomagają innym, robią to zawodowo.