czy ta szkola daje mi tytul licencjata??
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
czy ta szkola daje mi tytul licencjata??
czy ta szkola daje mi jakikolwiek tytul??licencjata np??czy mozna po niej zrobic magisterke??plis napiszcie
-
- Loża WSR
wiec SPOROSTOWANIE dzięki dla zwracacza uwagi
:
nie zrobisz tu licencjata. tak sie ubawiłam określeniem ze mozna sobie tu sobie tytuł licencjata zrobic ze sie wkręciłam
otóz, mozna zrobic dyplom.
to nie jest szkoła licencjacka ani wyższa.
pozatym o wszystkim ad szkoły znajdziesz po lewej w menu O SZKOLE
:
nie zrobisz tu licencjata. tak sie ubawiłam określeniem ze mozna sobie tu sobie tytuł licencjata zrobic ze sie wkręciłam
otóz, mozna zrobic dyplom.
to nie jest szkoła licencjacka ani wyższa.
pozatym o wszystkim ad szkoły znajdziesz po lewej w menu O SZKOLE
-
- Początkujący(a)
oj oj, nie prawda! licencjat robi sie na studiach średnio po 3,5 latach nauki i ma sie wtedy tytul inżyniera (po napisaniu pracy licencjackiej), a WSR nie ma uprawnienin szkoly wyższej, więc nie moze dać Tobie tytułu inżyniera (czyli nie robisz licencjata).
Ta szkola daje Tobie duplom i tytuł jakiegoś tam specjalisty od reklamy czy cos w tym stylu, ale wyksztalcenie masz nadla średnie
Ta szkola daje Tobie duplom i tytuł jakiegoś tam specjalisty od reklamy czy cos w tym stylu, ale wyksztalcenie masz nadla średnie
-
- Nowy(a)
Ok, wyksztalcenie nadal srednie. Jakis dyplomik ktory cos daje? Jakies perspektywy czy cos? Warto?
Juz jedna szkole rzucilem po 3,5 latach nauki i nie wiem czy sie od mnowego roku do WRS zapisac czy nie...
Moja szkola tez duzo obiecywala
Studenci, powiedzcie mi co Wy o tym naprawde myslicie.
Pozdrawiam,
Juz jedna szkole rzucilem po 3,5 latach nauki i nie wiem czy sie od mnowego roku do WRS zapisac czy nie...
Moja szkola tez duzo obiecywala
Studenci, powiedzcie mi co Wy o tym naprawde myslicie.
Pozdrawiam,
-
- Ekspert
Nie patrz na to co szkoła obiecuje , tylko na to co chcesz osiagnac.
W koncu to od Ciebie zalezy , co bedziesz robil w przyszlosci, a nie to co szkola Ci obieca....
Po WSR masz tytul technika zawodowego - jak wszystko zlaiczysz i napiszesz prace - oczywiscie nikt nie moze Ci obiecac,ze przez to przejdziesz :) bo to w koncu Ty masz sie uczyc , a nie szkoła Cie "przepychac" z roku na rok...
W koncu to od Ciebie zalezy , co bedziesz robil w przyszlosci, a nie to co szkola Ci obieca....
Po WSR masz tytul technika zawodowego - jak wszystko zlaiczysz i napiszesz prace - oczywiscie nikt nie moze Ci obiecac,ze przez to przejdziesz :) bo to w koncu Ty masz sie uczyc , a nie szkoła Cie "przepychac" z roku na rok...
-
- Nowy(a)
I o to mi chodzilo Thx mam
Ale jeszcze inaczej spytam... interesuje mnie grafika (zwlaszcza) komputerowa (Photoshop, Corel, GIMP itp), troszke sie umie poslugiwac tymi "maszynkami", ale zalozmy ze nic nie potrafie, lecz mam wielkie checi i zapal do pracy czy naucza mnie tam wszystkiego od podstaw (co to sa warstwy, pedzele itp?) Czy jezeli mam odrobine talentu naucza mnie go wykorzystywac?
Z gory dzieki za odpowiedz
Pozdrawiam,
Ale jeszcze inaczej spytam... interesuje mnie grafika (zwlaszcza) komputerowa (Photoshop, Corel, GIMP itp), troszke sie umie poslugiwac tymi "maszynkami", ale zalozmy ze nic nie potrafie, lecz mam wielkie checi i zapal do pracy czy naucza mnie tam wszystkiego od podstaw (co to sa warstwy, pedzele itp?) Czy jezeli mam odrobine talentu naucza mnie go wykorzystywac?
Pozdrawiam,
-
- Nowy(a)
I o to mi chodzilo Thx mum
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
-
- Ekspert
heh. ja zapalu nie mam i jakos daje rade i nawet umiemGunslinger pisze:I o to mi chodzilo Thx mum
Pozdrawiam,
to jak masz zapal to nie bedzie problemu mysle ...
-
- Czasami coś napisze
Mi tam sie wydaje że jak masz zapał to możesz dużo dostać od tej szkoły. Są nauczyciele którzy uczą szybko ale większość rzeczy musisz robić sam i są tacy którzy naucza cię odpodstaw tylko troche wolniej. mamy w szkole wielu zdolnych grafików i artystów tym samym i wydaje mi sie że nie liczy się to jaką szkołe skończyłeś , ale jaką teczkę prac z niej wyniesiesz(oczywiście nie bierz tego dosłownie) a w tej szkole jako że nacisk jest bardziej na nauke praktyczną wyniesiesz ją grubą
No i przede wszystkim świetna atmosfera tu panuje. Można pomiędzy zajęciami pograć w szachy, piłkarzyki i posiedzieć na wielkiej niebieskiej sofie przed sekretariatem Sama niewierze że tak ją tu chwale. Hm...No to tyle i jak to mówili w randce w ciemno "ale wybór należy do ciebie"!
No i przede wszystkim świetna atmosfera tu panuje. Można pomiędzy zajęciami pograć w szachy, piłkarzyki i posiedzieć na wielkiej niebieskiej sofie przed sekretariatem Sama niewierze że tak ją tu chwale. Hm...No to tyle i jak to mówili w randce w ciemno "ale wybór należy do ciebie"!
-
- Czasami coś napisze
jezeli swoja przylosc traktujesz powaznie, pragniesz dac z siebie wszystko (jak to byo...k.. ten tego no... "jak sie pościelesz tak sie wyspisz" - A. Mickiewicz) i jednoczesnie chcesz nauczyc sie czegos praktycznego, pozytecznego - grac w pilkazyki, billarda oraz relaxacji na niebieskiej kanapie, przy kubku kawy z automatu to zapraszamy