Hahahaha dobre zwyczaje nalezy pielegnowac i kultywowacseize pisze:Tak - trzeba o niego dbac i pielegnowacNeema pisze:Nad swoim kompleksem edypa trzeba mieć kontrole
Co sądzisz o NEEMIE?? (znaczy się o mnie) ;)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Havoc
- Loża WSR

-
seize
- Loża WSR

Ma posiadlosc jest po sasiedzku /na swoj sposob/ z (juz byla) posiadloscia Tomasza Beksińskiego ... a zatem sam ocen jej gotyckosc ...Havok pisze:[...] w jakiejs starej duzej stylowej gotyckiej posiadlosci
A tak przy okazji pozwole sobie zacytowac :
"Nawet w noc upiorów obecność czarnego kruka nie pozwala nam zapomnieć o dawnych ranach. Lubią się one otwierać niczym stygmaty w najmniej stosownym do tego momencie. To był taki czysty impuls, naprawdę. Choć jak Państwo wiedza nawet wampir czasami płacze raz może dwa razy w całej wieczności."
Tomasz 'Nosferatu' Beksiński - Audycja z dnia 29.04.1995
-
Havoc
- Loża WSR

-
seize
- Loża WSR

Polecam obejrzec film dokumentalny pt.: 'Dziennik zapowiedzianej śmierci' - http://www.studioeverest.neostrada.pl/filmy/30.html
Tam co nieco widac przylegla okolice wraz ze znajdujacym sie niedaleko cmantarzem ...
Tam co nieco widac przylegla okolice wraz ze znajdujacym sie niedaleko cmantarzem ...
-
Havoc
- Loża WSR

Neema za wczoraj chcialbym Cie na forum przeprosic oficjalnie przy wszystkich. Nie wazne ze ktos sie za mnie podszywal na czacie. To jednak czuje ze to byla moja wina bo moglem wejsc wczesniej i zareagowac na przebieg sytuacji..... PRZEPRASZAM
Mam nadzieje ze moj nick nie bedzie Ci sie zle kojarzyl... 
-
Neema
- Zadomowił(a) się

Havocku my juz sobie na gg wyjaśniliśmy, że wszystko jest w porządku. Nie stresuj się tak koteczku, bo jeszcze wyliniejesz 
Przy okazji pragnę wszystkich pozdrowić i pożegnać się z nimi przed wyjazdem do Zakopanego... bosze to juz jutro z rana, ale ten czas szybko leci, Sławek to juz jedzie.
Życzę wszystkim udanych ferii
Przy okazji pragnę wszystkich pozdrowić i pożegnać się z nimi przed wyjazdem do Zakopanego... bosze to juz jutro z rana, ale ten czas szybko leci, Sławek to juz jedzie.
Życzę wszystkim udanych ferii