Jak śmiem być taki piękny?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Magdusia
- Loża WSR

ha, perwers :D
ojtam, trochę perwersji nie zaszkodzi 
-
Magdusia
- Loża WSR

-
sinar
- Loża WSR

To ja nominuje 2 osoby. Myshe za tworcze podejscie do swojego foto i Havoka za powrot do swojego intrygujacego ava 
Jak narazie nominowani sa w kolejnosci zgloszen:
Kali
Mysha
Havok
I mam zapytanie czy ktos jeszcze kogos nominuje bo ja tu nie robie za jury. I nie robie jakies wstepnej selekcji. Wystarczy juz ze rok temu nominowalem 70% tych osob w ankiecie
Na zgloszenia czekam do 31 marca
Jak narazie nominowani sa w kolejnosci zgloszen:
Kali
Mysha
Havok
I mam zapytanie czy ktos jeszcze kogos nominuje bo ja tu nie robie za jury. I nie robie jakies wstepnej selekcji. Wystarczy juz ze rok temu nominowalem 70% tych osob w ankiecie
Na zgloszenia czekam do 31 marca
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Magdusia + SieZe... Co za połączenie!
Jeśli można, to chciałbym nominować Magdusię za regularne rysy twarzy, którą umieściła w swoim avatarze (choć znam wielu, którzy zachwycają się regularnością rysów również innych części jej ciała) oraz SeiZe za dołująco-przygnębiająco-pesymistyczne i robione tylko dla siebie avatarki (ile razy mam dobry humor i chcę dla własnej niczym nieusprawiedliwionej wygody przestać myśleć o śmierci i brudnym, dławiącym pożądaniu cielesnym (tzw. chuci), wtedy - dla równowagi - staram się szybko wejść na forum i znależć jakiś post SeiZe).
-
seize
- Loża WSR

Magdusia + SieZe... Tuut tuut (sygnal zajety)
Moze nie tyle "dla siebie" co "pod siebie"wojtkowski pisze:SeiZe za dołująco-przygnębiająco-pesymistyczne i robione tylko dla siebie avatarki (...)
Ale oczywiscie milo mi z uwagi na nominacje.
To znaczy ze i tym razem moze choc jeden glos dostane
-
Magdusia
- Loża WSR

Magdusia + SieZe... --> prosze zadzwonić później
wojtkowski pisze:Jeśli można, to chciałbym nominować Magdusię za regularne rysy twarzy, którą umieściła w swoim avatarze (choć znam wielu, którzy zachwycają się regularnością rysów również innych części jej ciała)
ano można, ale ciąg dalszy tej wypowiedzi mnie zszokował
z pewnych źródel wiem, ze poniekąd masz racjęwojtkowski pisze:oraz SeiZe za dołująco-przygnębiająco-pesymistyczne i robione tylko dla siebie avatarki
-
seize
- Loża WSR

Magdusia + SieZe... --> Abonent ma wylaczony telefon
Poniekad - oj no bo maja one swojeznaczenia czesto lub inne takie o czym bylo raz Tutaj