Pytania o WSR - bardzo ważne
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zadomowił(a) się
-
- Zadomowił(a) się
-
- WSR Guru
tak pojechałem sprawdzić czy tam jestem no i okazało się że jestem ale widziałem że nie,bo ich nie było zresztą to było wczoraj a teraz nie jestem tam gdzie powiniennem cał czas patrzyłem a on biegł mi wziąłem grabie chwyciwszy browar wypiłem trochę soku i gość potknął się szklanka mi się zbiła krew poleciała z nosa więc zmiotkę wziałem karetka przyjechała ale słoneczny patrol się skończył
-
- Zadomowił(a) się
-
- Bywalec
DziwneKali pisze:tak pojechałem sprawdzić czy tam jestem no i okazało się że jestem ale widziałem że nie,bo ich nie było zresztą to było wczoraj a teraz nie jestem tam gdzie powiniennem cał czas patrzyłem a on biegł mi wziąłem grabie chwyciwszy browar wypiłem trochę soku i gość potknął się szklanka mi się zbiła krew poleciała z nosa więc zmiotkę wziałem karetka przyjechała ale słoneczny patrol się skończył
-
- WSR Guru
wodnik szuwarek wział w rękę kilof którego mój kolega nie schował i poszedłem do tego pubu a tam kiedy był na robocie zobaczyłem zbliżające się i poszedł dalej jak pomyślał tak szarpnałem się i wyrzuciłem dwieście złotych w kalesony się ubrał i zapomnial o prezencie który kupiłem wczoraj w kinie był fany film opowiadał jak nie wrzasnął to film mi się urwał
-
- Zadomowił(a) się
-
- WSR Guru
wodnik szuwarek wział w rękę kilof którego mój kolega nie schował i poszedłem do tego pubu a tam kiedy był na robocie zobaczyłem zbliżające się i poszedł dalej jak pomyślał tak szarpnałem się i wyrzuciłem dwieście złotych w kalesony się ubrał i zapomnial o prezencie który kupiłem wczoraj w kinie był fany film opowiadał jak nie wrzasnął to film mi się urwał nawet dwukrotnie
-
- Loża WSR
Hmm z moich przezyc wewnetrznych to ostatnio tylko poczulem ucisk w okolicach przepony ale zakrzylem "dajesz Pudzian dajesz" i plomien swiecy zatrzepotal z loskotem ale karuzeli nikt nie zatrzymal i kreci sie dalej ten cyrk blazenski co orężem swym cisze przewal halaśliwa okrzykiem bez echa co w dal sie nioslo niczym zapach smażonych kotletow / a moze to bylo BBQ, juz ta skleroza coraz silniejsza / ale stanal wtedy przed mymi oczyma statek okragly co splywajac z powietrza przez megafon w blotniku wyglosil iz wszystkie ciasta juz wyjedli i musze krecic przez zero ale .. i tak mialem to gdzies bo metro sie spoznialo a swierszcz za rogiem tlumil swe smutki w deszczowej bryzie az gdzies w srodku znowu cos wzdrygnelo i swiat stal sie kolorowy
-
- Zadomowił(a) się
-
- Bywalec
-
- Zadomowił(a) się
-
- WSR Guru
pewnego razu śniłem o a autobus przejechał z piskiem jastrzębia zauważyłem coś się święciło Jamajce i tamtejszej plaży policja zatrzymała go jak on mógł tak robić przecież to było tylko dziecko którego myślałem tak może to jawa a może borneo ale samochód pojechał dalej a ono płakało co się stało z jastrzębiem tego nikt nie wie