Jak śmiem być taki piękny?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
seize
- Loża WSR

-
sinar
- Loża WSR

Happy: o nie nie mam zadnego wycofywania 
Seize: Zasadniczo to prosze o trzymanie sie jednego avatara. Ale poniewaz zwykle i tak nie przynosi to skutku do tego wiekszosc osob pozmieniala juz avatary od nominacji, wreszcie nie chcialbym nikogo dyskwalifikowac juz w trakcie bo to jest zabawa a nie jakies zawody sportowe czy pieknosci. Potraktujmy moze to avatary jako emancje osobowosci. Zreszta zazwyczaj wiem ze tu sie glosuje na osobe nie na ava. Mowi sie trudno
PS. Zaznaczam ze nie mam zamiaru rezygnowac z Wyborow Misiow ale to pewnie tak bardziej w maju
PSS. No w zeszlym roku to ja oddalem ten jeden glos. Ale glosu w tym roku narazie nie moge jeszcze obiecac. Musze wnikliwie zapoznac sie ze wszystkimi nominowanymi avatarkami
Seize: Zasadniczo to prosze o trzymanie sie jednego avatara. Ale poniewaz zwykle i tak nie przynosi to skutku do tego wiekszosc osob pozmieniala juz avatary od nominacji, wreszcie nie chcialbym nikogo dyskwalifikowac juz w trakcie bo to jest zabawa a nie jakies zawody sportowe czy pieknosci. Potraktujmy moze to avatary jako emancje osobowosci. Zreszta zazwyczaj wiem ze tu sie glosuje na osobe nie na ava. Mowi sie trudno
PS. Zaznaczam ze nie mam zamiaru rezygnowac z Wyborow Misiow ale to pewnie tak bardziej w maju
PSS. No w zeszlym roku to ja oddalem ten jeden glos. Ale glosu w tym roku narazie nie moge jeszcze obiecac. Musze wnikliwie zapoznac sie ze wszystkimi nominowanymi avatarkami
-
sinar
- Loża WSR

No mnie zasadniczo podobuje sie ten zielony ale mam pewne watpliwosci czy to akurat on byl nominowany. No nic zostawiam to juz Twojej decyzji 
Wyniki ankiety z roku 2005
Najciekawszego avatara ma:
Havok 22% [ 5 ]
KasiaK 13% [ 3 ]
Kesonex 0% [ 0 ]
Mieze 13% [ 3 ]
Neema 9% [ 2 ]
Nicole_a4% [ 1 ]
Pesca 0% [ 0 ]
SeIZe 4% [ 1 ]
Visenna-chan 9% [ 2 ]
Zyrafa 22% [ 5 ]
Wszystkich Głosów : 22
Aktualna ankieta bedzie aktywna do konca kwietnia. Ostateczne wyniki i rozstrzygniecie tego intrygujacego wszystkich konkursu na poczatku maja. Zapraszam do glosowania
Wyniki ankiety z roku 2005
Najciekawszego avatara ma:
Havok 22% [ 5 ]
KasiaK 13% [ 3 ]
Kesonex 0% [ 0 ]
Mieze 13% [ 3 ]
Neema 9% [ 2 ]
Nicole_a4% [ 1 ]
Pesca 0% [ 0 ]
SeIZe 4% [ 1 ]
Visenna-chan 9% [ 2 ]
Zyrafa 22% [ 5 ]
Wszystkich Głosów : 22
Aktualna ankieta bedzie aktywna do konca kwietnia. Ostateczne wyniki i rozstrzygniecie tego intrygujacego wszystkich konkursu na poczatku maja. Zapraszam do glosowania
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Ja się jeszcze pozastanawiam na kogo by tu zagłosować.....
W końcu mam czas!
A to musi być bardzo przemyślana decyzja! Żeby nikogo nie skrzywdzić!
A czy to oznacza, że nie można sobie teraz zmieniać avatarków?
Na mnie i tak nikt nie bedzie głosował bo mnie w tej szkole nikt nie lubi, to co mogę sobie zmieniać? 
A czy to oznacza, że nie można sobie teraz zmieniać avatarków?
-
Havoc
- Loża WSR

Żyrafka spokojnie niektórzy nigdy nie zapomną tej cudnej istotki zwanej Żyrafkązyrafa pisze: Nowe osoby przychodzą, a Ci co mnie jeszcze kojarzą odchodzą... niedługo już nikt (poza kadrą o ile tez nie zapomni) nie będzie mnie rozpoznawał... żyrafa będzie anonimem, który gdzieś tam udziela się na forum... eh, takie życie. Normalnie chyba skonam
-
gosienka2005
- WSR Guru

-
zyrafa
- Ekspert