Czy mam szanse ...?

Wszystko co dotyczy rekrutacji

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
Anduril
Nowy(a)

Czy mam szanse ...?

Post autor: Anduril » 09 mar (czw) 2006, 22:19:30

Witam jestem uczniem teraz 4 roku technikum elektronicznego we Włocławku i chciałbym iśc do tej właśnie szkoły tylko niewiem czy się dostane... Mature zdaje z polskiego podstawowego i angielskiego podstawowego ale za to zdaje również fizyke i matematyk na poziomie rozszerzonym oraz egzamin techniczny na elektronika... Chciałbym sie zapytać czy z czyś takim na maturze mam szasse się dostać czy terz nie ? Pomóżnie prosze was ...ludzie litości

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 09 mar (czw) 2006, 22:45:41

Szkola nie stawia tego rodzaju wymogow formalnych co do przedmiotow z matury. Podstawa to skonczona szkola srednia i zapisanie sie do WSR w odpowiednim czasie bo decyduje kolejnosc zgloszen. W praktyce oznacza to zgloszenie sie do nas w wakacje. Choc oczywiscie im predzej tym lepiej.

A tak btw jaka specjalizacje sobie u nas upatrzyles. Z tego co napisales to 1. skojarzenie to tv ale wiadomo ze pozory moga mylic :)

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Warszawska szkoła reklamy im. Chucka Norrisa

Post autor: aw » 10 mar (pt) 2006, 23:04:03

Ważne człowieku, żebyś naprawdę chciał i wiedział, że wybrałeś tą właśnie szkołę, bo to czego uczy naprawde cię interesuje i chcesz się tym w przyszłości zajmować - jesli te warunki są spełnione, jestes wyluzowany i będzie Ci się chciało robić filmy, fotografować, projektować grafikę lub kampanie reklamowe to dostaniesz się na 99% choćby nie wiem co - chyba, że uprzedzi Cię Chuck Norris np.

S
Nowy(a)

Post autor: S » 15 maja (pn) 2006, 21:22:53

a jeśli, tak jak ja, nie chodziłam na żadne kursy, nie mam dosłownie nic z takiego przygotowania, jednak wiem, że chcę bardzo się tu dostać, itp itd. to też decyduje tylko kolejność zgłoszeń?

Kali
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kali » 15 maja (pn) 2006, 23:05:57

jedna krótka odpowiedź tak

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 16 maja (wt) 2006, 09:32:38

S pisze:a jeśli, tak jak ja, nie chodziłam na żadne kursy, nie mam dosłownie nic z takiego przygotowania, jednak wiem, że chcę bardzo się tu dostać, itp itd. to też decyduje tylko kolejność zgłoszeń?
decyduje kolejność zgłoszeń i nie martw się tym że niechodziłaś na żadne kursy.
do WSR przychodzą uczniowie z różnych szkół a także osoby które chodzą na studia i pragną poznać tajniki PR aby się doszkolić.
wiec nie trać czasu i zapraszamy .

kingalysikowska
Nowy(a)

Czy sie nadaję...

Post autor: kingalysikowska » 05 cze (pn) 2006, 21:21:59

Mam pytanko... lubię sobie majstrowac przy komputerze... urozmaicać swoje foty zrobione cyfrówką, podkładać tło, zmieniac kolory i takie tam... lubie montowac pokazy slajdów po prostu to kocham i sprawia mi to ogromną przyjemnośc... moje pytanko jest takie... czy ta szkoła nauczyć mnie grafiki komputerowej ?? bo ja jestem samoukiem i nie bardzo znam się na tych wszystkich programach etc... ale czuję że to cos dla mnie... mówia mi że mam talent i ze powinnam to jakoś rozwijać.. no i jestem zainteresowana ta szkołą, ale chciałabym także wiedziec czy jest to szkoła dobra i czy mam możliwośc 'wynieść' wiedze zarówno w teorii jak i praktyce z tej szkoły?? aha i jeszcze jedno, będę mogła zdecydowac się na wariant studiowania w systemie zaocznym... więc czy nawet na zaocznym kierunku naucze się tego czego bym chciała czyli projektowania grafiki ...swojej własnej... ?? prosze o odpowiedz...

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 05 cze (pn) 2006, 22:12:34

Odpowiedź jest prosta. Jeśli nie wykarzesz odrobiny zaangażowania w zajęcia jakie tu są dostępne dla grafików komputerowych to się niczego nie nauczysz. Zresztą generalnie odnosi się to do wszystkiego.

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 06 cze (wt) 2006, 09:26:31

Havoc pisze:Odpowiedź jest prosta. Jeśli nie wykarzesz odrobiny zaangażowania w zajęcia jakie tu są dostępne dla grafików komputerowych to się niczego nie nauczysz. Zresztą generalnie odnosi się to do wszystkiego.
szczera prawda.
trzeba dać coś z siebie aby coś dostać.

kingalysikowska
Nowy(a)

Post autor: kingalysikowska » 06 cze (wt) 2006, 20:34:52

ale ja jestem osoba bardzo aktywna.....a jesli coś mnie interesuje to czemu nie.... mysle że nie ma mowy o czymś takim jak olewka...po to ide żeby sie nauczyc :)))) dzięki za odp pozdrawiam

ODPOWIEDZ