Łączenie specjalizacji?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Łączenie specjalizacji?
w informatorze przeczytalam, ze kierunki mozna łączyć.
mnie interesowałąby strategia z elementami grafiki i fotografii.
chciałabym sie doiedziec jak to wtedy wyglada. moze jest na forum ktos kto wybral taki uklad??
pozdrawiam.
mnie interesowałąby strategia z elementami grafiki i fotografii.
chciałabym sie doiedziec jak to wtedy wyglada. moze jest na forum ktos kto wybral taki uklad??
pozdrawiam.
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
szkoda że nie system dzienny bo wtedy byś miała więcej przedmiotów do wyboru, ponieważ w systemie dziennym zajęcia dodatkowe odbywaja się od środy do piatku a w grupach zaocznych tylko w sobotę i to co 2 tygodnie.Happy pisze:Ależ oczywiście, że możesz wybrać przedmioty dodatkowe z innych specjalizacji w soboty!
-
- Loża WSR
1.nie będzie za późnoSzamanka pisze:wybieram sie na dni otwarte 10.06 mam nadzieje ze jeszcze nie bedzie za pozno na zapisy....
no niestety jestem zmuszona do zaocznych... a czy lista przedmiotow do wyboru w tym przypadku jest ograniczona??
2.niestety lista przedmiotów jest ograniczona ponieważ jest tych zajęć mniej niż w grupach dziennych o których Ci pisałem ale na pewno znajdziesz coś dla Siebie.
-
- Wyrocznia WSR
Myślę, że 10 znajdziemy jeszcze dla Ciebie miejsce jako osóbki z forum!
Na zaocznych jest nieco okrojona lista tych przedmiotów dodatkowych ze względu na ograniczenia czasowe, no ale znów nie tak bardzo! Tam też znajdziesz przedmioty dla siebie! W sobotę możesz się uczyć od 8.30 do 20. 30 i więcej nie dałabyś rady!
Na zaocznych jest nieco okrojona lista tych przedmiotów dodatkowych ze względu na ograniczenia czasowe, no ale znów nie tak bardzo! Tam też znajdziesz przedmioty dla siebie! W sobotę możesz się uczyć od 8.30 do 20. 30 i więcej nie dałabyś rady!
-
- Loża WSR
czy jest dużo miejsc? miejsca są do wyczerpania, więc im szybciej tym lepiej, prawda? ale też nie jest tak, że jak będą zapisane 2osoby więcej niż zamierzono to że się ich odrzuci
a jakie są przedmioty na zaocznych? te same co na dziennych, jednak pamietaj, że każdy przedmiot w Naszej szkole jest realizowany semestralnie, i co semest jest nowe rozdanie, wiec tak teoretycznie to masz przed sobą 4 semestry (2 lata) i każdy semestr z innymi przedmiotami. Muszisz obowiazkowo realizować przedmioty obowiazkowe, jezyk angielski i informatyczne przedmioty co semestr - co semeser inne (no moze z wyjatkiem angielskiego ) i co semestr są inne przedmioty dodatkowe do wyboru
całą (a moze i nie całą) liste przedmiotów znajdziesz tu:
http://www.szkolareklamy.pl/sections-vi ... aj_w2.html
a jakie są przedmioty na zaocznych? te same co na dziennych, jednak pamietaj, że każdy przedmiot w Naszej szkole jest realizowany semestralnie, i co semest jest nowe rozdanie, wiec tak teoretycznie to masz przed sobą 4 semestry (2 lata) i każdy semestr z innymi przedmiotami. Muszisz obowiazkowo realizować przedmioty obowiazkowe, jezyk angielski i informatyczne przedmioty co semestr - co semeser inne (no moze z wyjatkiem angielskiego ) i co semestr są inne przedmioty dodatkowe do wyboru
całą (a moze i nie całą) liste przedmiotów znajdziesz tu:
http://www.szkolareklamy.pl/sections-vi ... aj_w2.html
-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR