powodzenia jakbyś nie zdecydowała się zadzwonić.zielonyszerszen pisze:Gruszka prosta droga do planu w tym semestrze co jeszcze jest jako przyklad.
wejdz na forum tam znajdziesz ogłoszenia dla słuchaczy WSR a tam pojawi Ci się plan grup dziennych i zaocznych.
pytanie 2
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
jakie są obowiązkowe? dwa lub 1
a tak serio, to ta linia wyzej jest na powaznie
w planie znajdujesz np. 10 zajeć informatycznych, jakies corele, illustratory, 3dmaxy, rhino, exele itd itp (co semestr ten zestwa jest inny) i w zaleznosci od semestru to MUSZISZ sobie wybrac 1 lub 2 przedmioty sposrod tych dostepnych oczywiscie mozesz też wiecej ale i tak co semeset jestes informowana o niezbędnym minium jakie musisz zrelizowac
u mnie w 1szym semestrze musiałam:
przedioty obowiazkowe w poniedzialek + 1 jezyk + 2 informatyczne + 2 dodatkowe . reszta wg własnej woli
a 2gim semestrze:
przedioty obowiazkowe w poniedzialek + 1 jezyk + 1 informatyczny + 2 dodatkowe . reszta wg woli, czasu,. potrzeb itd
a co z listem motywacyjnym?
wystarczy napisac ze Cię interesuje nauka w tej szkole i uzasadnic to swoim zainteresowaniem rynkiem reklamowym, moze grafiką, może napisać co chcialabyś zeby ta szkola Ci dała i tyle mój list motywacyjny mial chyba z 5-7linijek i juz
a tak serio, to ta linia wyzej jest na powaznie
w planie znajdujesz np. 10 zajeć informatycznych, jakies corele, illustratory, 3dmaxy, rhino, exele itd itp (co semestr ten zestwa jest inny) i w zaleznosci od semestru to MUSZISZ sobie wybrac 1 lub 2 przedmioty sposrod tych dostepnych oczywiscie mozesz też wiecej ale i tak co semeset jestes informowana o niezbędnym minium jakie musisz zrelizowac
u mnie w 1szym semestrze musiałam:
przedioty obowiazkowe w poniedzialek + 1 jezyk + 2 informatyczne + 2 dodatkowe . reszta wg własnej woli
a 2gim semestrze:
przedioty obowiazkowe w poniedzialek + 1 jezyk + 1 informatyczny + 2 dodatkowe . reszta wg woli, czasu,. potrzeb itd
a co z listem motywacyjnym?
wystarczy napisac ze Cię interesuje nauka w tej szkole i uzasadnic to swoim zainteresowaniem rynkiem reklamowym, moze grafiką, może napisać co chcialabyś zeby ta szkola Ci dała i tyle mój list motywacyjny mial chyba z 5-7linijek i juz
-
- Loża WSR
wejdź na rekrutację i na dole będzie:gruszka pisze: jeszcze jedno pytanko: musze napisać list motywacyjny, co w tym liście musi byc zawarte, może sa tu jakies pomocnicze pytania,
Nowość! Zapisz się do szkoły przez Internet!
Kliknij aby zapisać się do WSR.
Wygodnie i bez wychodzenia z domu zarezerwuj miejsce!
tam bedzie jak napisać list motywacyjny.
-
- Wyrocznia WSR
Trzeci rok daje ci możliwość skorzystania z zajęć z innej specjalizacji. Co oznacza, że jeśli uczyłaś się na grafice to w tym trzecim roku możesz zrealizować przedmioty np. z fotografii.
Nasza szkoła szczyci się tym, że ma w swoim programie mnóstwo zajęć praktycznych i kładzie szczególny nacisk na wykonywanie szeregu prac i tworzenia własnego portfolio. Na studiach zaś główny nacisk kładziony jest na wiedzę teoretyczną a praktyka jest zaniedbywana!
Nasza szkoła szczyci się tym, że ma w swoim programie mnóstwo zajęć praktycznych i kładzie szczególny nacisk na wykonywanie szeregu prac i tworzenia własnego portfolio. Na studiach zaś główny nacisk kładziony jest na wiedzę teoretyczną a praktyka jest zaniedbywana!
-
- Wyrocznia WSR
Masz dwie możliwości. Albo wrzesień-czerwiec albo październik-lipiec! A szczegółowe informacje co do rozpoczęć znajdziesz tutaj -------> http://www.szkolareklamy.pl/sections-vi ... le-28.html