Poleć film
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
-
- Zawsze coś napisze
-
- Ekspert
GIRL INTERUPTED - tez mam i tez fakt ze jest genialny, nawet nie wiem czy nie lepszy od Gia tylko troszke bardziej babski... mhmNicole_a pisze:Na górze masz przycisk Img klikasz na niego raz, wklejasz link i klikasz drugi raz. Kolejne zdj. to znowu raz klikasz link, drugi raz klikasz itd
Co do Angeliny do jeszcze świetny film "przerwana lekcja muzyki" z nią i Winona Ryder Jaki jest tego oryginalny tytuł ?
ps.dzieki za szybka lekcje
-
- Zawsze coś napisze
"Brzytwy bolą, rzeki moczą, już lepiej żyć" Mój ulubiony tekst z filmu.Magdalena pisze:GIRL INTERUPTED - tez mam i tez fakt ze jest genialny, nawet nie wiem czy nie lepszy od Gia tylko troszke bardziej babski... mhm
Może i babski ale fajny;)
Lubię Winone Ryder ale jej filmy są b. rózne, niektórze nie za dobre Ale ten jest świetny - według mnie.
I jeszcze (z innej bajki) Demi Moore "G.I.Jane" , też jak dla mnie przełomowy jej film. Bo inne nie miały "tego czegoś"
-
- Zawsze coś napisze
I z moich ulubionychMagdalena pisze:tak tak..."(...)woda moczy, gaz śmierdzi(...)" ech...jest ktos kto lubi te same filmiki fajnie...
5 element (już troche mi się znudził ale był ok) pełne poświęcenie debiutującej wtedy M. Jovovich
6 zmysł (film któego wszystkie teksty chyab znam na pamięć)
i 7 ( z Bradem Pittem )
Takie filmy które łatwo zapamiętac z tytułów
-
- Wyrocznia WSR
Oglądałam wczoraj na AleKino! od godziny 20.00 do 23.40 Czasem słońce, czasem deszcz i muszę powiedzieć Wam, że bardzo mi się podobał. Już gdzieś pisałam, że lubię takie orientalne, błyszczące, tańczące, śpiewające, pełne miłości klimaty! Naprawdę się wciagnęłam i oglądałam od deski do deski! 8O
Nawet trochę popłakiwałam...
Następny (powtórkowy seans) na AleKino! chyba w niedzielę!
-
- Ekspert
aale w Niedziele sa MŚHappy pisze:Oglądałam wczoraj na AleKino! od godziny 20.00 do 23.40 Czasem słońce, czasem deszcz i muszę powiedzieć Wam, że bardzo mi się podobał. Już gdzieś pisałam, że lubię takie orientalne, błyszczące, tańczące, śpiewające, pełne miłości klimaty! Naprawdę się wciagnęłam i oglądałam od deski do deski! 8O
-
- WSR Guru
-
- WSR Guru
Rozpustnik dla tych którzy nie lubią liryki lub jej nie rozumieją film nudny. Natomiast ci którzy lubią poetyckie klimaty czeka prawdziwa uczta. Mimo że akcji zbyt dużo nie ma dla mnie film genialny ta cała otoczka, klimat plus lekka ziarnistość obrazu miodzio. Nie można zapomnieć o wspomnieniu kolejnej genialnej roli zagranej przez Johnny Deppa, kawał dobrej roboty. A dla jego miłośniczek zdjęcie jego z filmu ah jaki on piękny prawda
-
- Czasami coś napisze
Rozpustnika zobacze już wkrótce, ale jak już tu jestem to polece jedno moich ostatnich odkryć, a mianowicie "9 Żywotów Tomasza Katza" [ Nine Lives of Tomas Katz] , film z roku 2000 wyreżyserowany przez Bena Hopkinsa jest... Czymś powalającym, mamy tu do czynienia z totalnie surrealistyczną przygodą traktującą o końcu świata i nie tylko. Obraz złożony jest z dziesiątek dobrze połączonych zacnych pomysłów i fantastycznych ról, wszystko to tworzy obraz który pozostanie w pamięci każdego w miare nienormalnego człowieka na długo... Baczcie na siebie bo okna są w wzajemnej konspiracji (@_@)
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0235618/
imdb: http://www.imdb.com/title/tt0235618/
-
- Wyrocznia WSR
A ja dziś oglądałam "Przysięgę". Hyym. hojc. ataaka.- i inne takie po chińsku... Bardzo słodka bajeczka przed snem... Milutka taka. O miłości. Tak fajnie latali podczas walk. Też bym tak chciała. Troche czasami infantylna, ale taka jakaś milaśna! Ale nie wszystkim na pewno się spodoba!
Przygodowy/Fantasy, Chiny,Hong Kong,Japonia, Korea Południowa, 2005
Czas trwania filmu: 103 min.
Reżyseria: Kaige Chen
Scenariusz: Kaige Chen
Treść:
Obezwładniony przez miłość niewolnik Dong–kun i królewska konkubina Cheung podejmują niezwykłą decyzję, która zmieni ich przeznaczenie.
Przygodowy/Fantasy, Chiny,Hong Kong,Japonia, Korea Południowa, 2005
Czas trwania filmu: 103 min.
Reżyseria: Kaige Chen
Scenariusz: Kaige Chen
Treść:
Obezwładniony przez miłość niewolnik Dong–kun i królewska konkubina Cheung podejmują niezwykłą decyzję, która zmieni ich przeznaczenie.