ciężko jest sie dostać??
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
ciężko jest sie dostać??
j/w, bo nie wiem czy składać papiery bo boje że sie nie dostane, oceny w sumie miałem w miare, matury też może mi dobrze poszły ale sie zastanawiam ile jest osób na jedno miejsce, żal mi wydawać 300 złotych na opłaty rekrutacyjne skoro mogą mnie potem nie przyjąć
-
- Loża WSR
Re: ciężko jest sie dostać??
jeszcze są wolne miejsca i spokojnię do połowy lipca możesz się zapisać i wpłacać wpisowe.gagal86 pisze:j/w, bo nie wiem czy składać papiery bo boje że sie nie dostane, oceny w sumie miałem w miare, matury też może mi dobrze poszły ale sie zastanawiam ile jest osób na jedno miejsce, żal mi wydawać 300 złotych na opłaty rekrutacyjne skoro mogą mnie potem nie przyjąć
a jeżeli bardzo CI zależy na zapisniu sie do WSRu to zapisz sie przez inernet a wtedy przez 7 dni masz zarezerwowane miejsce.
w ciagu tych 7 dni dostarczysz do szkoły brakujące dokumenty.
nie czekaj szkoda czasu
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
dobra to odpowiedzcie mi na pytanko, jestem ze szczecina , chce u was sobie tak troche postudiowac , ale jak narazie zaocznie wiec pytanie me to:sinar pisze:To jak mozesz przyjedz i dowiedz sie na miejscu ile jeszcze jest miejsc. Pamietaj ze decyduje kolejnosc zgloszen. Takze jak beda te miejsca i od razu oplacisz i zostawisz dokumenty to miejsce masz zaklepane
1. czy sa pokoje w akademikach dla przyjezdnych
2. czy musze osobiscie zlozyc papiery
3. czy sa jeszcze miejsca na fotografika reklamy
-
- Loża WSR
to nie sa studia tylko szkoła policealnaniffre pisze:
dobra to odpowiedzcie mi na pytanko, jestem ze szczecina , chce u was sobie tak troche postudiowac , ale jak narazie zaocznie wiec pytanie me to:
1. czy sa pokoje w akademikach dla przyjezdnych
2. czy musze osobiscie zlozyc papiery
3. czy sa jeszcze miejsca na fotografika reklamy
1.szkoła nie ma akademika
2.nie musisz
3.są jeszcze wolne miejsca
-
- Ekspert
Jeśli chodzi o miejsce w akademiku, jedynym osiedlem, gdzie nikt cię nie będzie pytał o szkołe, są Jelonki, stara zabudowa. Niestety, WSR ma to do siebie, że nie jest szkołą wyższą, więc akademik z zasady nie przysługuje. Ale tu nikt nie robi problemów: mieszkam już jakiś czas, najpierw w WSR, teraz na zaocznych studiach. Chyba, że wolisz stancję, ale jeśli tak to polecam http://youtube.com i wyszukanie filmiku "Stancja", bodajże u panny Krysi. Stancje to największa i najdroższa głupota, jaką robią studenci.