Odnośnie drugiego kierunku...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zaczyna działać
Odnośnie drugiego kierunku...
Dzień dobry! Tu Ja Ollo z Foto I ymm...prawie już II
pytanie się pojawia. Czy jeśli teraz chciałabym zacząć w naszej cudownej szkole kierunek drugi zwany strategią, to muszę coś dopłacać, albo w ogóle płacić oddzielnie???
buziaki
pozdrawiam
pytanie się pojawia. Czy jeśli teraz chciałabym zacząć w naszej cudownej szkole kierunek drugi zwany strategią, to muszę coś dopłacać, albo w ogóle płacić oddzielnie???
buziaki
pozdrawiam
-
- Loża WSR
Re: odnośnie drugiego kierunku
możesz robić dwa kierunki na raz jezeli Ci starczy czasu i siły ale i tak pod koniec drugiego roku piszesz pracę dyplomową tylko z jednej specjalizacji - GŁÓWNEJ.Ollo pisze:Dzień dobry! Tu Ja Ollo z Foto I ymm...prawie już II
buziaki
pozdrawiam
opłaty zostaja tak jak były.
-
- Zadomowił(a) się
-
- Loża WSR
-
- Zadomowił(a) się
-
- Loża WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Ciao Darwin w praktyce WSR
Na kierunku Strategii Reklamy lepiej sprawdzają się kobiety. I pod tym względem SR nie różni się od innych specjalizacji w WSR (no, może poza TV). Wydaje mi się jednak, że nie ma to związku z zawartością majtek tylko raczej z zawartością czaszki. Chociaż i to może być zbyt daleko posuniętym fizjologizmem, kurza twarz.