ale się podlizujaHappy pisze:Oj nie wiedziałam, że tak starą Hapcię lubicie, że mam aż tyle nominacji...![]()
![]()
Nominacje - Miś Forum
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

Re: Nominacje... moje
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
sinar
- Loża WSR

Pierwsze koty za ploty. Bardzo ciekawe nominacje i uzasadnienia tez. W takich wypadkach czesto wychodzi takie TWA (choc mi to sie glownie z Rejsem kojarzy). Ale TWA sie skonczy jak bedzie prawdziwe glosowanie i trzeba bedzie wybrac jedna osobe. Wtedy moze byc co najwyzej tzw "fanklub"
Choc juz w tej chwili widze pierwsze ofiary limitu nominacji. Nikt zdaje sie nie nominowal Cienia a braku aktywnosci to jej nie mozna zarzucic
Widze tez ze znalazly sie sposoby na "omijanie" ograniczen. Slawek jak zwykle bardzo tajemniczy. Jacys kandydaci in pectore. No mam tylko nadzieje ze przed koncem nominacji dowiemy sie kto to byl a nie bedziemy zdani na domysly i czekanie na otwarcie testamentu Slawka gdzies na poczatku przyszlego stulecia
Widze tez ze znalazly sie sposoby na "omijanie" ograniczen. Slawek jak zwykle bardzo tajemniczy. Jacys kandydaci in pectore. No mam tylko nadzieje ze przed koncem nominacji dowiemy sie kto to byl a nie bedziemy zdani na domysly i czekanie na otwarcie testamentu Slawka gdzies na poczatku przyszlego stulecia
-
seize
- Loża WSR

No przyznam bez bicia i na mojej liście przed cięciami regulaminowymi był i Cień i Sławek (i pare jeszcze innych osób również). Jednak gdy przyszło do wybierania kryterium i padło na "Forum - wspieranie, aktywność i animacja" to przy całej dla nich sympatii nie dało się podciagnąć - tak co by się mieścili w pierwszej trójce - ani "szalonego stylu" Cienia ani "osłabłej aktywności" Sławka
Sorry no bonus ale to wszystko z uwagi na interes forum

Sorry no bonus ale to wszystko z uwagi na interes forum
-
Havoc
- Loża WSR

Dżizas krajst Reverse "Bear"trap* part 2 
Hmm zważywszy że ostatnio czyli od 100 milionów lat tu nie zaglądam trudno żebym animował te forum, ale z sentymentu... to czemu nie.
W końcu dzisiaj miałem ostatnie zajęcia w tej szkole
Yap, It's over honey 
Więc tak ladies and gentelman (madame und herren)
Wyróżnienie za najlepsze role kobiece na forum goes to:
- Happy
bo poprostu zasługuje za trudną i skomplikowaną walkę z niesforną młodzieżą
- Magdusia
bo się należy i tyle
- Cień
za(darmo) niekonwencjonalne podejście do życia
Wyróżnienie za najlepsze role męskie na forum wędrują do:
- Wojtkowski
(no jak tu nie podlizać się własnemu promotorowi
) za to że zachowuje swój styl
- SeIZe
za całokształt działalności
- Zielonyszerszen
i tu niespodzianka wcale nie za forum a za to co robi na rzecz uczłowieczania młodzieży szkolnej puszczając im wysokiej klasy muzykę przy okazji ratując ich zryte komercją umysły
jak zawsze zostaje jeszcze pare osób które też zasługują na głosy poparcia jak np. Sinar, CASE, Dalena, Kesonex i cała masa pozostałych ludzi którzy przez te dwa lata niezapomnianej przygody przewinęła się razem ze mną przez WSR a oblegała forum 24/7
*wiadomo Charlie Clouser
Hmm zważywszy że ostatnio czyli od 100 milionów lat tu nie zaglądam trudno żebym animował te forum, ale z sentymentu... to czemu nie.
W końcu dzisiaj miałem ostatnie zajęcia w tej szkole
Więc tak ladies and gentelman (madame und herren)
Wyróżnienie za najlepsze role kobiece na forum goes to:
- Happy
bo poprostu zasługuje za trudną i skomplikowaną walkę z niesforną młodzieżą
- Magdusia
bo się należy i tyle
- Cień
za(darmo) niekonwencjonalne podejście do życia
Wyróżnienie za najlepsze role męskie na forum wędrują do:
- Wojtkowski
(no jak tu nie podlizać się własnemu promotorowi
- SeIZe
za całokształt działalności
- Zielonyszerszen
i tu niespodzianka wcale nie za forum a za to co robi na rzecz uczłowieczania młodzieży szkolnej puszczając im wysokiej klasy muzykę przy okazji ratując ich zryte komercją umysły
jak zawsze zostaje jeszcze pare osób które też zasługują na głosy poparcia jak np. Sinar, CASE, Dalena, Kesonex i cała masa pozostałych ludzi którzy przez te dwa lata niezapomnianej przygody przewinęła się razem ze mną przez WSR a oblegała forum 24/7
*wiadomo Charlie Clouser
-
zielonyszerszen
- Loża WSR