Uwagi do semestru zimowego 2006/2007
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Wyrocznia WSR
To mam jeszcze taką uwagę do osób, które chcą skorzystać np. z ciemni albo ze studia fotograficznego. Nie jest tak, że przychodzicie sobie dowolnego dnia i o dowolnej godzinie i wchodzicie korzystać z pracowni. Trzeba przynajmniej trzy dni przed złożyć w szkole sotosowne podanie. I zadzwonić dzień przed i zapytać jaka jest odpowiedź na podanie. I oczywiście można z nich korzystać tylko w te dni i w tych godzinach kiedy szkoła jest czynna!
-
- Loża WSR
jak mówi wykładowca Szymon K. jest nadal w naprawie.Kali pisze:aha wszystko fajnie ale gdzie jest generator na którym można normalnie pracować
podobno części trzeba ściągać z zagranicy a dostawa trwa do 3 miesięcy ale jak jutro będę w pracy to do niego zadzwonie i się dowiem co z tym generatorem.
Happy nawet o Ty nie wie .
wszelkie pytania to do mnie lub do Ewy.
-
- Loża WSR
-
- Wyrocznia WSR
Informacja dla II roku!
Bardzo ważna!
Przed ropoczęciem roku grup wrześniowych na tablicy w hallu głównym zostanie wywieszona lista osób, które zakwalifikowane zostały na drugi rok nauki w WSR!
Proszę się zapoznać z listą i zobaczyć czy znajduje się tam Wasze nazwisko.
Jeśli nie, należy się niezwłocznie zgłosić do Pani Dyrektor w godzinach dyżurów w celu wyjaśnienia powyższej sytuacji.
Powody nieobecności na liście mogą być co najmniej dwa:
1. nie złożenie indeksu,
2. posiadanie więcej niż dwóch warunków.
Bardzo ważna!
Przed ropoczęciem roku grup wrześniowych na tablicy w hallu głównym zostanie wywieszona lista osób, które zakwalifikowane zostały na drugi rok nauki w WSR!
Proszę się zapoznać z listą i zobaczyć czy znajduje się tam Wasze nazwisko.
Jeśli nie, należy się niezwłocznie zgłosić do Pani Dyrektor w godzinach dyżurów w celu wyjaśnienia powyższej sytuacji.
Powody nieobecności na liście mogą być co najmniej dwa:
1. nie złożenie indeksu,
2. posiadanie więcej niż dwóch warunków.
-
- Zaczyna działać
Spotkałem dziś kanarów i nieładnie jest...
Cześć,
trafiłem dzisiaj na kanarów w metrze, pan kanarinho poinformował mnie, że niedługo konczy mi sie 21 rok zycia i moja legitymacja bedzie niewazna. Jak to dziala w WSR? Mialem ciagle przeswiadczenie, ze legitymacja upowaznia do 26 roku zycia, na znizki. Pogadalem chwile z nim i pokazal mi nawet zapis w kodeksie jakims, ze sie myle.
Jak to dziala? 21 rok skonczony i see you later znizki wszelkie?
pozdr.
trafiłem dzisiaj na kanarów w metrze, pan kanarinho poinformował mnie, że niedługo konczy mi sie 21 rok zycia i moja legitymacja bedzie niewazna. Jak to dziala w WSR? Mialem ciagle przeswiadczenie, ze legitymacja upowaznia do 26 roku zycia, na znizki. Pogadalem chwile z nim i pokazal mi nawet zapis w kodeksie jakims, ze sie myle.
Jak to dziala? 21 rok skonczony i see you later znizki wszelkie?
pozdr.